Békefi Viki és YA OU

Békefi Viki és YA OU babát várnak

Utoljára december 16-án robbantotta fel a social felületeit a Sztárban Sztár leszek! két korábbi versenyzője, Békefi Viki és Feng Ya Ou, amikor eljegyezték egymást. Akkor talán még nem volt sejthető a mai óriási hírük, miszerint szülők lesznek. Szívből gratulálunk az egyik legszebb, legkedvesebb párnak a zenei világban!

Utoljára december 16-án robbantotta fel a social felületeit a Sztárban Sztár leszek! két korábbi versenyzője, Békefi Viki és Feng Ya Ou, amikor eljegyezték egymást (erről itt olvashatod cikkünket – A szerk.). Akkor talán még nem volt sejthető a mai óriási hírük, miszerint szülők lesznek. Szívből gratulálunk az egyik legszebb, legkedvesebb párnak a zenei világban!

Ahogyan a két énekes oldalairól jól látszik, még az ünnepi időszakot is fellépéseik kísérték, január elsejét például fellépésükről hazafelé, az autópálya mentén köszöntötték:

Békefi Viki és YA OU párosa eddig is sugárzott a boldogságtól, ez most hatványozottan igaz.

Ahogyan YA OU mai bejegyzéséből kiderül: „Vége a titkolózásnak, KISBABÁNK lesz😍. Elmondhatatlanul izgatottan vártuk már ezt a pillanatot, hogy elmondhassuk a nagy hírt. Épphogy csak elkezdtünk róla beszélni, elkezdtük tervezgetni a jövőt és már kopogtatott is, hogy jönne❤️ Így eldőlt, hogy 2023 lesz életünk legfontosabb éve. VÁRUNK!!!👼”

Az örömhírt közlő posztot itt éred el.

A joy.hu-nak adott exkluzív interjúban elárulták: „Most már úgy gondoltuk, ideje megosztani a hírt mindenkivel, aki nyomon követi az életünket és a karrierünket, úgyhogy szeretnénk elárulni, hogy kisbabánk lesz. Leírhatatlan. Szerintem az első percekben fel sem fogtam, de az biztos, hogy egy olyan, addig soha nem érzett dolgot hozott fel bennem, ami azóta is ott van a szívemben” – olvasható YA OU-tól.

A szerelmesek titokban össze is házasodtak. „Mindketten nagyon boldogok vagyunk és alig várjuk az előttünk álló időszakot. Én már éreztem, hogy várandós vagyok. Amikor negatívat mutatott az első néhány teszt, kicsit még csalódott is voltam, de aztán beigazolódott az, amit a szívem mélyén már tudtam. Óriási örömöt érzünk és már alig várjuk, hogy találkozhassunk a kisbabánkkal” – mondta az énekesnő az interjúban.

Mi egész szerkesztőségünk nevében még egyszer szeretettel gratulálunk a kismamának és a kispapának, boldog, egészséges, nyugalmas babavárást kívánunk!

A lead kép forrása: Facebook.com / YA OU