Szerzői jogok

A CsakaZene.Net internetes portál minden olvasója és felhasználója az oldal látogatásával elfogadja az alábbiakat:

Felhasználónak minősül a CsakaZene.Net weboldal látogatója, illetőleg mindenki, aki a www.csakazene.net weboldalon található bármely szolgáltatást igénybe veszi.

A www.csakazene.net weboldal összes lapján található tartalom a ‘Vantgard Digital Kft. (továbbiakban: Kiadó) szellemi tulajdona. A weboldal tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll.

Ennek következtében: Az oldalon megjelenő bárminemű tartalom szerzői jog alatt áll, annak feldolgozása, részben vagy egészben történő másodközlése, híranyagok átvétele csak a hírforrásra történő egyértelmű, linkkel ellátott hivatkozással (forrásmegjelöléssel) lehetséges. Tilos a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a weboldal tartalmát tükrözni, adatbázisban tárolni, harmadik személy számára letölthetővé tenni vagy értékesíteni.

Szolgáltatásunk számos külső forrást, hivatkozást (linket), képet, videót, grafikont, stb. tartalmaz, amelyek más weboldalakra mutatnak, vagy más weboldalakon találhatóak. A Kiadó nem vállal felelősséget ezen weboldalak tartalmáért, szolgáltatóik adat- és információvédelmi gyakorlatáért.

Kiadó fenntartja a jogot, hogy a CsakaZene.Net bármely tartalmi elemét bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa vagy megszüntesse, azok megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa, azon hirdetést, saját szolgáltatásait bemutató vagy egyéb tartalmat helyezzen el.

A Weboldalon (x) jellel megjelölt, vagy a reklámjelleg megjelölése mellett közzétett tartalmak hirdetésnek minősülnek.

Kiadó kijelenti, hogy a CsakaZene.Net weboldalon saját tartalomként közzétett írásokban található hivatkozások (linkek) kizárólag a Felhasználók széleskörű tájékoztatását szolgálják, és nem minősülnek hirdetésnek.

A CsakaZene.Net weboldal logója, valamint a www.csakazene.net domain név szerzői jogvédelem alatt áll. Felhasználása (a hírforrásként történő hivatkozás kivételével), csak a Kiadó előzetes, írásos engedélyével lehetséges!

A CsakaZene.Net weboldal nevének, logójának, vagy tartalmának jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Köszönjük, ha a fentiek betartásával használod oldalunkat, melyhez hasznos időtöltést kívánunk!

Üdvözlettel,
A CsakaZene.Net Kiadója