Jennifer Lopez másodszor is igent mondott Ben Afflecknek

A cím hallatán arra gondolsz, esetleg nem jól emlékszel, és a popdíva valamikor régen összeházasodott a színésszel? 18 évvel ezelőtt ugyanis egyszer már jegyben jártak.

A cím hallatán arra gondolsz, esetleg nem jól emlékszel, és a popdíva valamikor régen összeházasodott a színésszel? 18 évvel ezelőtt ugyanis egyszer már jegyben jártak. 2 nappal ezelőtt pedig másodjára is örök hűséget fogadtak egymásnak Ben georgai birtokán, mert ezt megelőzően idén júliusban Las Vegasban már egybekeltek. Némi csavarral ugyan, de ez egy valódi love story.

Ben Affleck nagy visszatérő, karrierje, és most már magánélete szempontjából is. Most úgy tűnik, mind Jennifer, mind pedig Ben révbe értek.

Jennifer nászéjszaka utáni reggeli mosolya, amit férjének küld, magáért beszél. Természetesen szerelmük igaz történetét kizárólag ők ismerik, mégis, hollywoodi álompárhoz képest nagyobb bepillantást engednek romantikus életükbe.

Bár a világ egy emberként lepődhetett meg, és talán igazán el sem hittük, hogy az egykori álompár ismét együtt van, arra talán még kevesebben fogadtak volna, hogy ilyen hamar meg is pecsételik szerelmüket.

Mégis így történt, és szívből kívánjuk, hogy az elért, egyre rangosabb szakmai sikereik mellett ez az újrakezdés most már mindkettejüknek egy életre szóljon. Sok boldogságot kívánunk!