Billie Eilish

Betörtek Billie Eilish szüleinek otthonába

Az Oscar-díjas és hétszeres Grammy-díjas énekes, Billie Eilish kapcsán a fergetegesre sikerült, 21. születésnapi partyja kapcsán írtunk. Most egy kevésbé örömteli hír miatt került a címlapokra, hiszen szüleinek Los Angeles-i házába csütörtökön este tört be egy férfi.

Az Oscar-díjas és hétszeres Grammy-díjas énekes, Billie Eilish kapcsán a fergetegesre sikerült, 21. születésnapi partyja kapcsán írtunk (itt olvashatod a cikket – A szerk.) Most egy kevésbé örömteli hír miatt került a címlapokra, hiszen szüleinek Los Angeles-i házába csütörtökön este tört be egy férfi.

Az említett ünnepek előtti születésnapi party képei megunhatatlanok:

Sajnos az Eilish család számár kijózanító lehetett a most csütörtök este. Ugyanis letartóztattak egy férfit, aki a gyanú szerint betört Billie Eilish szüleinek otthonába.

„Traumatizáló volt. Egyáltalán nem érzem biztonságban magam a házamban, ami gáz. Imádom a házam” – mondta az énekes a Rolling Stone magazinnak.

A Los Angeles-i rendőröket most csütörtökön este kilenc körül értesítették, hogy egy sötét ruhás alak átugrotta a Highland Park negyedben lévő ház kerítését. Billie és testvére, Finneas ebben a két hálószobás ingatlanban nőtt fel, amely nagyságrendileg 800 ezer dollárt ér, ráadásul a gyerekek az első albumuk nagy részét is itt vették fel.

Egyelőre nem tudni, hogy elloptak-e valamit, vagy hogy otthon volt-e valaki a betörés ideje alatt – írta a Page Six.

2019-ben az énekesnő elárulta, kénytelen volt testőröket fogadni, akik a nappalijában alszanak, mert akkoriban valahogy kitudódott a címe, és a rajongói visszatérően felbukkantak a háza körül. 

A lead kép forrása: Facebook.com / Billie Eilish