Zalatnay Sarolta Cini

Boldog születésnapot kívánunk Zalatnay Cininek!

Abszolút hihetetlen, de Zalatnay Sarolta, aki mindig nyíltan vállalta korát, ma töltötte be 75. életévét, amelyhez ezúton szeretettel gratulálunk és jó egészséget, boldogságot kívánunk neki. 10 éve az örökifjú Cini még naptárfotózáson is részt vett, ugyanakkor legutóbbi sikerei közé a DR BRS által feldolgozott 'Várlak még' sikere tartozik, amely 3 hónap alatt elérte a 2 milliós nézettséget a YouTube-n.

Abszolút hihetetlen, de Zalatnay Sarolta, aki mindig nyíltan vállalta korát, ma töltötte be 75. életévét, amelyhez ezúton szeretettel gratulálunk és jó egészséget, boldogságot kívánunk neki. 10 éve az örökifjú Cini még naptárfotózáson is részt vett, ugyanakkor legutóbbi sikerei közé a DR BRS által feldolgozott ‘Várlak még’ sikere tartozik, amely 3 hónap alatt elérte a 2 milliós nézettséget a YouTube-n.

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, Zalatnay Cini és DR BRS közöse, a ‘Várlak Még’ – amely Zalatnay Sarolta ‘Hosszú, forró nyár’ c. slágerét öltöztette mai köntösbe – nagyot robbant ezen a nyáron, ma már tudjuk, 2 milliós letöltésnél jár a dal a legnagyobb videómegosztó portálon (korábbi cikkünket itt olvashatod – A szerk.).

Ahogyan Cini nyilatkozta, az újra feldolgozott dal sikere mellett élete legnagyobb ajándéka természetesen lánya, Niki.

Családi hagyományukhoz híven Cini a születésnapja alkalmából édesanyját is köszöntötte, az óbudai temetőben. Üröm az örömben, hogy az énekesnő sérülést szenvedett a napokban, amikor Panka kutyája után futva egy rossz mozdulat következtében féloldalasan elesett, és az évekkel ezelőtt sérült, törött bordáit is fájlalta combja mellett, így lehet, orvosi beavatkozás követi majd ezt az esetet.

Ugyanakkor Zalatnay Cini nem bánja, hogy most a fentiek miatt nem kell színpadra állnia, hiszen korábban egy idei Aréna-koncertről is szó volt, amelyet 2023-ra halasztottak.

Még egyszer nagyon boldog születésnapot, jó egészséget és további sikereket kívánunk Zalatnay Saroltának!

Mivel mással köszönthetnénk, mint a 2 millió sikerslágerrel:

A lead kép forrása: Facebook.com / Budapest Eye