Britney Spears 18+ Instagram

Britney Spears Instagram-oldalával valami valóban nem stimmel

Britney Spears, a minden idők legfiatalabb tini bálványává avanzsált énekesnő Instagram-profilja eddig "csak" azért adott aggodalomra okot, mert a sztár aggasztó tartalmakat osztott meg magáról. Pár napja viszont úgy tűnik, mintha feltörték volna azt, rövid ideig elérhetetlenné is vált az oldal.

Britney Spears, a minden idők legfiatalabb tini bálványává avanzsált énekesnő Instagram-profilja eddig „csak” azért adott aggodalomra okot, mert a sztár aggasztó tartalmakat osztott meg magáról (itt mi is írtunk a jelenségről). Pár napja viszont úgy tűnik, mintha feltörték volna azt, rövid ideig elérhetetlenné is vált az oldal.

Amely azóta ismert elérhető. Bármi is történik Britney Spears social felületeinek, főként Intagram-profiljának háza táján, nem biztatóak a jelek. Ha ő kezeli az oldalt, akkor nagyjából garantált a 18+ korosztályos tartalom feltöltése, a napokban viszont olyan képek és videók kerültek ki rá, amelyek mintha nem hozzá tartoznának.

Ebben a bejegyzésen például egy furcsa háttérzenével, de Britney régi házában található fenyőfa került ki, amelyet a rajongók nem is tudnak mire vélni:

Talán a legviccesebb komment az volt, hogy Britney oldalát egy karácsonyfa törte fel ezek szerint…

Bár a mostani tartalmak a szövegezésben, fatalista megfogalmazásokban, illetve következetlenségben sajnos hasonlít az egykori ikon mostani adatkezeléséhez, az is előfordulhat, hogy valaki más jelentkezik mostanában be a több, mint 41 millió rajongóval bíró oldalon.

Ez a váltás egyébként az énekesnő 41. születésnapja idején történt pár nappal ezelőtt, amelyről mi is megemlékeztünk itt.

A lead kép forrása: Facebook.com / Britney Spears