Demi Lovato dokumentumfilm

‘Child Star’ – Jön Demi Lovato új dokumentumfilmje

Demi Lovato ezúttal rendezőként van jelen új dokumentumfilmjében, amelyet olyan gyereksztárokról készít, akik minden - sok esetben árny- oldalát megtapasztalták a rivaldafénynek, és annak, hogy ebben kellett felnőniük. Demi Lovato első kézből ismeri a helyzetet.

Demi Lovato ezúttal rendezőként van jelen új dokumentumfilmjében, amelyet olyan gyereksztárokról készít, akik minden – sok esetben árny- oldalát megtapasztalták a rivaldafénynek, és annak, hogy ebben kellett felnőniük. Demi Lovato első kézből ismeri a helyzetet.

A hírek szerint több, világhírnévre szert tett egykori gyerekszár szerepel majd a filmben, de konkrétumokat még nem tudhatunk. Bemutatják, ez a korán érkezett hírnév és a vele járó sok pozitív és negatív tényező hogyan befolyásolta ezeknek a gyerekeknek a későbbi jövőjét.

Demi még csak 10 éves volt, amikor feltűnt a Barney és barátai című sorozatban, majd mindössze 15 évesen szerzett világhírnevet a Disney Csatornához köthető Rocktábornak köszönhetően.

Egyébként januárban még arról szóltak a hírek, hogy London több pontján betiltották Demi Lovato új albumának plakátját blaszfémia miatt (a kép mostanáig az énekesnő Facebook-oldalának borítóképe):

A súlyos alkohol- és drogfüggőséggel együttélő énekesnő stílusváltása pontosan ebben keresendő és navigált át a pop stílusából a rockéba. Demi Lovato 2021 év végén vonult be önkéntesen legutolsó elvonókúrájára.

A pár hete megjelent Sikoly VI betétdala, illetve Demi Lovato azonos című albuma, a ‘Still Alive’ igen népszerű, ha még nem hallottad volna, itt az album nevét is viselő szerzemény klipje:

Kíváncsian várjuk a dokumentumfilm további részleteit és megjelenését.

A lead kép forrása: Facebook.com / Demi Lovato