Stephen ‘tWitch’ Boss, Ellen DeGeneres egykori DJ-je

Elhunyt Stephen ‘tWitch’ Boss, Ellen DeGeneres egykori DJ-je

A népszerű tévés személyiség, aki Ellen DeGeneres műsorának lemezlovasaként robbant be a köztudatba és vált igazán ismertté, önkezével vetett véget életének. A hírek szerint még a férfi családja sem tudott súlyos mentális problémáiról, felesége és 3 gyermeke gyászolja.

A népszerű tévés személyiség, aki Ellen DeGeneres műsorának lemezlovasaként robbant be a köztudatba és vált igazán ismertté, 40 évesen önkezével vetett véget életének. A hírek szerint még a férfi családja sem tudott súlyos mentális problémáiról, felesége és 3 gyermeke gyászolja.

Stephen ‘tWitch’ Boss halálhírét felesége, Allison Holker Boss adta hírül a People magazinnak adott nyilatkozatában. „Ő volt a családunkat összetartó erő: a legjobb férj, a legjobb apa, és egy példakép a rajongói számára (…) egy nap sem telhet el anélkül, hogy ne gondolnék rá” – nyilatkozta az özvegy. Felesége mellett 3 gyermeke, akik 14, 6 és 3 évesek, vigasztalhatatlanok a férfi halála miatt.

Ellen DeGeneres, aki szinte családtagként tekintett a népszerű lemezlovas, táncos, színész, műsorvezetőre, megtört szívvel posztolt a halálhír óta Instagram-oldalán:

A tengerentúli sztárvilág mellett még Michelle Obama, az Amerikai Egyesült Államok egykori First Ladyje is megemlékezett a férfiról:

A hírek szerint a férfi egy Los Angeles-i motelben fejbe lőtte magát. Allison, a férfi felesége jelezte a hatóságoknak a férfi eltűnését, mondván egy szó nélkül eltűnt otthonról. Majd ezek után találtak rá, tragikus körülmények között.

A ‘tWitch’ néven fellépett színész, DJ, táncos és műsorvezető rengeteg, rangos szereplést tudhatott magáénak, a The Ellen Degeneres Show-n kívül is. Például feleségével együtt vezette a Disney’s Fairy Tale Weddings című műsort, és mintegy 30 filmben és sorozatban is szerepelt, úgy mint a Step Up-filmek, vagy a Hajlakk (utóbbiban táncolt). Valamint vendégszerepelt a Dr. Csontban, a Modern családban vagy a Szellemirtókban is.

Rengetegen gyászolják, sok erőt kívánunk a családnak a férfi elvesztésének feldolgozásához. Nyugodjon békében!

A lead kép forrása: Facebook.com / The New York Times