Csobot Adél és Hegyes Berci

Hogyan fér össze a ValMar és a cha-cha-cha?

Összeférnek bizony, persze nem feltétlen Marics Peti és Valkusz Milán egetrengető tánctudása miatt, hanem, mert a Dancing with the Stars legutóbbi adásában a Valmar 'Úristen' című számára táncolt egy újabb maximális összpontszámot érő táncot, ezúttal cha-cha-chat Csobot Adél és Hegyes Berci. Végeredmény: Úristen!

Összeférnek bizony, persze nem feltétlen Marics Peti és Valkusz Milán egetrengető tánctudása miatt, hanem, mert a Dancing with the Stars legutóbbi adásában a Valmar ‘Úristen’ című számára táncolt egy újabb maximális összpontszámot érő táncot, ezúttal cha-cha-chat Csobot Adél és Hegyes Berci. Végeredmény: Úristen!

Rögtön mutatjuk is a táncot, ha nem láttad volna, hogy Te is őszintén tudj válaszolni a kérdésre: ‘Úristen! Ki ez a lány?’ Nem más, mint az „amatőr” táncos Csobot Adél énekesnő és profi táncpartnere:

Nem volt kérdés a legutóbbi adásban a szappanopera sztárral, Gabriela Spanic-kal kiegészült zsűri számára sem, hogy Adélék ismét maximális pontszámmal jöjjenek le a táncparkettről a produkciót követően.

Csobot Adélnak és Hegyes Bercinek elképesztő mennyiségű és minőségű munkaórája lehet abban, hogy a nézőknek olyan érzésük lehessen, mintha ez a páros mindegy, milyen műfajt kell eltáncoljon, tökéletesen megoldják az ezzel járó összes feladatot.

A szombaton még versenyben lévő másik énekesnél, Vavra Bencénél és partnerénél sem lehetett ez másként, mégis nekik kellett távozniuk végleg a parkettről.

Ilyen izgalmakkal telt el tehát a múlt szombati elődöntő. A versenyben maradt egyetlen énekesnőnek továbbra is nagy szeretettel drukkolunk!

A lead kép forrása: Facebook.com / Hegyes Bertalan