Jennifer Lopez

Jennifer Lopez törölte az összes Instagram-bejegyzését

Jennifer Lopez törölte az összes Instagram-bejegyzését, profilképei is feketévé váltak az Instán, a Twitteren és a TikTokon, Facebook-profilképe pedig már csak egy sötét háttér, a neve pedig kisbetűvel írva. Íme, mire tippelnek a rajongók ...

Jennifer Lopez törölte az összes Instagram-bejegyzését, profilképei is feketévé váltak az Instán, a Twitteren és a TikTokon, Facebook-profilképe pedig már csak egy sötét háttér, a neve pedig kisbetűvel írva. Íme, mire tippelnek a rajongók …

Az 53 éves színész-énekes nem árult el semmilyen okot az „áramszünetre”. Egyes rajongók azt feltételezik, hogy a közösségi oldalak alaphelyzetbe állítása egy jelentős bejelentést jelezhet.

Sok rajongó azon tűnődik, hogy a kisbetűs aláírás a Facebookon egy finom utalás arra, hogy Lopez új albumot jelentet meg, hisz úgy tűnik, hogy ez pontosan megegyezik azzal, ahogyan a nevét írták a 2002-es „This Is Me… Then” című albumának borítójára. A követők remélik, hogy az elsötétítés oka az album folytatása – amely november 25-én ünnepli megjelenésének 20. évfordulóját.

J. Lo magatartása nem egyedi, más szupersztárok is „elsötétültek” a közösségi médiában közvetlenül az új albumuk bejelentése előtt. Az év elején Beyoncé rajongói között váltott ki őrületet, amikor kitörölte közösségi oldalain lévő profilképeit és posztjait, nem sokkal azelőtt, hogy bejelentette volna új albumát, a „Renaissance”-t, sőt Taylor Swift is így tett közvetlenül a 2017-es „Reputation” című albumának bejelentése előtt.

Lead kép forrása: Facebook.com / Jennifer Lopez