Kulcsár Edina szerint ilyen apuka lesz G.w.M

Mint arról már több helyen hallhattunk, az egykori szépségkirálynő, mára influencerré és üzletasszonnyá vált Edina és kedvese, Varga Márk alias G.w.M. első közös gyermeküket várják. Edina most őszintén vallott arról, milyen apuka lesz G.w.M.

Mint arról már több helyen hallhattunk, az egykori szépségkirálynő, mára influencerré és üzletasszonnyá vált Edina és kedvese, Varga Márk alias G.w.M. első közös gyermeküket várják. Sugárzik a szerelmespár a boldogságtól és nem élik meg a szülővé válást sokként, mindkettejük előző kapcsolatából születtek már gyerekek. Edina most őszintén vallott arról, milyen apuka lesz G.w.M.

Kulcsár Edina igazán boldog, ez nem csak a közösségi felületein érhető tetten, hanem bármely nyilatkozatában is. Egy nemrég adott interjújában így mesélt Márkról.

„Lesi az összes kívánságomat és mindentől próbál megóvni. Vannak azért rosszulléteim, de jól bírom a strapát, mondjuk két gyerek mellett nincs is időm pihenni…” – kezdte a napilapnak a volt szépségkirálynő.

„Márk csodálatos apja lesz a babánknak, nem is kívánhatnék nála jobbat. Nemcsak a saját gyerekeivel, hanem az enyéimmel is nagyon jól kijön. Imádják egymást, de egy percig sem akar pótapjuk lenni (…) – magyarázta Edina családjuk mostani helyzetét, aki megtalálta az egyensúlyt munkája és magánélete között. G.w.M természetesen ebben is társa.

Kulcsár Edina a saját bevallása szerint sokszor háttérbe helyezte a családját munkájával szemben, mint elmondta, a saját boldogtalansága elől menekült a teendői közé. Ennek mára vége, és Edina úgy látja, hogy G.w.M-nek köszönheti mindezt a pozitív változást. Mozaikcsaládban élnek, mégis remekül szervezik az életüket. Mi is gratulálunk boldogságukhoz és születendő babájukhoz.