Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presleyt édesapja és fia mellé temetik el

Ahogy arról mi is írtunk, Elvis Presley egyetlen lánya 54 éves korában a hírek szerint január 12-én, csütörtökön elhunyt otthonában. Az énekes-dalszerzőt édesapja, a rock királya, Elvis Presley és néhai fia, Benjamin mellé helyezik örök nyugalomra.

Ahogy arról itt mi is írtunk, Elvis Presley egyetlen lánya 54 éves korában a hírek szerint január 12-én, csütörtökön elhunyt otthonában. Az énekes-dalszerzőt édesapja, a rock királya, Elvis Presley és néhai fia, Benjamin mellé helyezik örök nyugalomra.

A BBC értesülései szerint Lisa Marie Presleyt édesapja és néhai fia mellett temetik el a család Tennessee állambeli birtokán, Gracelandben. Az énekesnőt egykori férje, Danny Keough, élesztette újra otthonában, majd a kórházba szállítást követően az agyhalál állapota lépett fel nála, ahogyan a TMZ erről beszámolt. A magazin arról is értesült, hogy állítólag a család kérésére egy újabb szívmegállás után már nem élesztették újra az énekesnőt.

Az énekes-dalszerző még ellátogatott a Golden Globe-díjátadóra, hogy az édesapjának, Elvis Presleynek méltó emléket állító film főszereplőjét, Austin Butlert megnézhesse, amint átveszi a filmben nyújtott alakításáért a Legjobb Színész díjat.

Lisa Marie-t három lánya – Riley Keough színésznő, valamint az ikrek, Finley és Harper Lockwood – és édesanyja, Priscilla Presley gyászolják.

Lisa Marie halála előtt néhány nappal látogatott el Gracelandbe, hogy január 8-án megünnepelje édesapja 88. születésnapját.

Nyugodjon békében!

A lead kép forrása: Facebook.com / Lisa Marie Presley