Miley Cyrus 30

Ma ünnepli 30. születésnapját Miley Cyrus

Talán tudtad, de Miley arról kapta a nevét, hogy kiskorában szinte folyamatosan mosolygott, így alakult a 'Smiley' később 'Miley'-vá, az eredetileg Destiny Hope Cyrus névből, ahogyan Miley Ray Cyrus meglátta a napvilágot Nashville-ben, 1992. november 23-án. Hannah Montana tehát végérvényesen felnőtt.

Talán tudtad, de Miley arról kapta a nevét, hogy kiskorában szinte folyamatosan mosolygott, így alakult a ‘Smiley’ később ‘Miley’-vá, az eredetileg Destiny Hope Cyrus névből, ahogyan Miley Ray Cyrus meglátta a napvilágot Nashville-ben, 1992. november 23-án. Hannah Montana tehát végérvényesen felnőtt.

Emlékszel még Hannah Montanára? Az akkor 11 éves kislány, ugyanaz a ma 30 éves hölgy, aki vallásos neveltetésben részesült, hiszen szülei, a szintén világhírnevet szerzett amerikai country énekes és színész Billy Ray Cyrus és és édesanyja, Tish Cyrus a baptista egyházhoz tartoztak, oda járatták kislányukat is.

Majd 11 éves korától következett a Disney-sztárélet Hannah Montana módra, amely karaktert Miley végül sikeresen levetkőzött. Ugyanakkor Miley mai napig nagyon hálás a karakternek, hiszen ennek köszönhetően változott meg az élete, indult be a karrierje és ennek hangot is ad fellépésein is, ‘Hannah-versary’-ként említve azt:

Valójában az utóbbi években úgy tűnik, szó szerint levetkőzi Hannaht, mert rengeteg bevállalós tartalmat oszt meg magáról és sok esetben a koncertjein sem bíz már túl sok mindent rajongói képzeletére…Ez például a márciusban megjelent ‘Attention’ című lemezének borítója:

Az biztos, hogy minden szem rá szegeződött. 🙂 Mindenesetre az is biztos, hogy Miley egyedülálló és csodálatos hangja, valamint egyedi karaktere az évek múltán utat tört magának és most is folyamatosan turnézik.

Külön érdekesség, hogy Miley keresztanyjaként Dolly Partont szeretheti, ahogyan az egyik Insta-bejegyzésükben is különleges alkalomra invitálják rajongóikat, ugyanis az NBC idei szilveszteri showjának háziasszonyai lesznek:

Magánélete kapcsán tudható, hogy 2016-ban Liam Hemsworth, népszerű amerikai színész, nők millióinak bálványa megkérte a kezét, s két évig boldog házasságban is éltek. Végül 2019-ben –több szakítás és békülés után – végleg elváltak. A jelek szerint Miley-ra azóta ismét rátalált a szerelem: egy nála 6 évvel fiatalabb zenész, Maxx Morando a kedvese.

Egész szerkesztőségünk nevében kívánunk Miley Cyrusnak nagyon boldog 30. születésnapot és további sikereket karrierjében, boldogságot magánemberként!

A lead kép forrása: Facebook.com / Miley Cyrus