Őszinte vallomást tett Tóth Andi - Dancing with the Stars

Őszinte vallomást tett Tóth Andi

Az énekesnő úgy gondolja, attól függetlenül, hogy közszereplő, őt is megilleti a magánélet. Elárulta, hogy 200-300 fellépése volt idén, ezért elfáradt, pihenni szeretne és januárban újragondolja, hogy mi várható tőle a jövő évben.

Az énekesnő úgy gondolja, attól függetlenül, hogy közszereplő, őt is megilleti a magánélet. Elárulta, hogy 200-300 fellépése volt idén, ezért elfáradt, pihenni szeretne és januárban újragondolja, hogy mi várható tőle a jövő évben.

A Dancing with the Stars tavalyi évadának győztese, Tóth Andi javában készül egykori párjával, Andrei Mangrával az idei döntőben való gálafellépésre. Az énekesnő a próba szünetében a produkció műsorvezetőjének, Lékai-Kiss Ramónának kamerák előtt beszélt az idei embert próbáló évéről, valamint a tánchoz fűződő érzéseiről.

„Fáradt vagyok. Féltem, hogy nem marad energiám erre a produkcióra, viszont éreztem, hogy a testem is egyszerűen már hiányolta ezt a fajta boldogsághormont, hogy táncolhat.” – árulta el Andi, aki igazán jó hangulatban próbál a táncteremben.

„Nincs zárva a kapu. Nem az van, hogy lakat van rajta, csak simán be van zárva. Azt a kilincset ki lehet nyitni, viszont csak olyanoknak engedem, akikről látom, hogy jóindulattal, kíváncsisággal lépnének be, nem rosszindulattal, hogy mit kéne megtudni onnan bentről. Hanem egyszerűen az én személyiségemre kíváncsiak, és hogy mitől olyan az Andi, amilyen. Nyilván a magánéletem, a párkapcsolatom, a barátaim, illetve a munkám mélyebb részeit nem feltétlen osztom meg. Ez nem azért van, mert titkolok bármit, vagy én magam vagyok felszínes, csak attól függetlenül, hogy közszereplők vagyunk, mindenkit megillet a magánélet.” – válaszolta Andi a műsorvezető kérdésére, hogy bezárkózott-e.

Az, hogy mi várható Anditól és Andreitől jövő hét szombaton, szinte borítékolható. Az énekesnő egyszerűen csak így fogalmazott: „A táncunk, az extra lesz.”

A bejátszás teljes egészében megnézhető itt:

„Elkezdődtek a próbák, a produkció szenzációs lesz, bomba lesz. Hosszabb produkció lesz és zseniális lesz. Az első próba olyan volt, mintha soha nem álltunk volna le. Annyira jól össze vagyunk kötve minden szinten, hogy ahogy egymásra tettük a kezünket tánc közben, minden működött” – nyilatkozta Andrei a TV2 Mokka adásában az Andival való visszatérésről, melyről előző cikkünkben írtunk.

Lead kép forrása: TV2Play.hu