Shakira először beszélt a férjével történt szakításról

Az énekesnő a napokban megtörte a csendet, és az Elle-nek adott interjúban őszintén beszélt arról, mit éltek és élnek át ebben a fájdalmas időszakban, gyermekeivel együtt. Mint mondja, a feldolgozási folyamat még mindig tart , és nagyra értékelné, ha mindezt a nyilvánosság elkerülésével tehetné. Amire nyilvánvalóan esélyük sincs.

Az énekesnő a napokban megtörte a csendet, és az amerikai ELLE-nek adott interjújában őszintén beszélt arról, mit éltek és élnek át ebben a fájdalmas időszakban, gyermekeivel együtt. Mint mondja, a feldolgozási folyamat még mindig tart, és nagyra értékelné, ha mindezt a nyilvánosság elkerülésével tehetné. Amire nyilvánvalóan esélyük sincs.

Idén nyáron szinte bombaként robbant a hír, hogy Shakira 12 évnyi kapcsolat után válik a Barcelonában játszó sztárfocista férjétől, Gerard Piquétől. Mint utóbb kiderült, az énekesnő magánnyomozó segítségével győződött meg arról, hogy Piqué egy katalán pincérnővel csalja meg.

„Nagyon nehéz erről beszélni, különösen azért, mert ez az első alkalom, hogy egy interjúban teszem meg ezt. Eddig csendben maradtam, és igyekeztem feldolgozni a történteket. És igen, nehéz erről beszélni, mert még mindig zajlik ez az egész, ráadásul a nyilvánosság előtt, és mert az elválásunk sem olyan, mint egy szokásos elválás. Nem csak számomra nehéz, de a gyermekeimnek is az” – kezdi az énekesnő az interjúban, akinek két gyermeke is született a futballsztártól.

Akik civil életet élnek, el sem tudják képzelni, milyen nehézséget tud okozni az a fajta nyilvánosság, főként ilyen kritikus időszakban egy család életében, amely például Shakiráékat körülveszi. Az énekesnő ráadásul a rendkívül ígéretes karrierjét is háttérbe szorította annak érdekében, hogy a párja küzdhessen az álmaiért a futballpályán.

Természetesen az énekesnő pontosan tudja, hogy ennek az általa vállalt helyzetnek köszönheti azt is, hogy rengeteg időt tölthetett a gyermekeivel, ezzel egy különlegesen erős kötelék alakulhatott ki közöttük. Ezért is viseli meg Shakirát annyira, hogy a gyerekeit akármerre lépnek, lesifotósok követik. „Normális életet érdemelnek. Ez pedig egy teljes cirkusz.” 

Mint az énekesnő elmondta, elsősorban a kisfiaik érdekében bízik abban, hogy nyugodtabb körülmények között, a nyilvánosság kihagyásával sikerül rendezniük soraikat Piquével, akárhogyan is ért véget kapcsolatuk.

A lead kép forrása: Facebook.com / Shakira