Szabó Ádám menyasszonya

Szabó Ádám menyasszonya hízik a boldogságtól

Korábban mi is hírül adtuk, hogy Szabó Ádám énekes, harmónikásra tavaly év végén ismét rátalált a boldogság. A párt és főként az újdonsült menyasszonyt, aki előző párjától válófélben van, több ízben is megvádolta az internet népe, hogy csak színleli párja felé a szerelmet.

Korábban mi is hírül adtuk, hogy Szabó Ádám énekes, harmónikásra tavaly év végén ismét rátalált a boldogság (itt olvashatod a cikket – A szerk.). A párt és főként az újdonsült menyasszonyt, aki előző párjától válófélben van, több ízben is megvádolta az internet népe, hogy csak színleli párja felé a szerelmet.

Szabó Ádám és kedvese Jennifer tavaly november óta egyáltalán nem csinálnak titkot kapcsolatukból, sőt, büszkén vállalják azt. Többeket kifejezetten zavar ez a boldogság, ugyan nem mindig derül ki, hogy miért, legutóbb ez a felvétel verte ki a biztosítékot a kommentelőknél:

És a kommentek:

„És pont ott volt valaki aki lefotózta. Nekem ez mindig olyan erőltetett. Ha tényleg ennyire nagy a szerelem akkor tartsátok meg magatoknak. Sokkal hitelesebb mint amit csináltok. A nő mindenhol pózol, kinyomja a fenekét. Nekem borzasztó mű. És még mielőtt bárki megszólna, nem vagyok féltékeny ez csak egy vélemény amit látok a képeken” – írta egy „kedves” hozzászóló.

Erre érkezett Jennifer frappáns válasza:

Persze, hogy pont ott volt valaki, mivel nem ketten mentünk! Csak másokat nem posztolok, mert Mi vállaljunk ezeket a rosszindulatú kommenteket, de a barátainkat ne sértegesse senki! Ha a fenekemet meg kinyomom, mert így tartja kedvem, szerintem abban sincs semmi kivetnivaló, mert Én így akarom! Egyébként nem kell kinyomni, mert a boldogságtól, ami szerinted erőltetett, meghíztam, így ekkora lett. Üdv : A nő” – olvasható a menyasszony kommentje.

Mi továbbra is csak sok boldogságot és meghitt perceket tudunk kívánni a párnak!

A lead kép forrása: Facebook.com / Szabó Ádám