Post Melone rapper

Szomorú eset miatt elmaradt Post Malone tegnap esti koncertje Bostonban

A rappernek Bostonban, Massachusettsben kellett volna fellépnie, de lemondta a fellépést, miután elviselhetetlen fájdalmai miatt kórházba szállították.

A rappernek Bostonban, Massachusettsben kellett volna fellépnie, de lemondta a fellépést, miután elviselhetetlen fájdalmai miatt kórházba szállították.

Post Malone a Twitteren és a Facebook-on megosztott nyilatkozatában kifejtette, hogy a múlt szombaton (szeptember 17-én) St. Louisban egy csúnya színpadi esés következtében (Missouri városában tartott show felénél Post beleesett egy lyukba a színpad közepén – a szerk.) megsérültek a bordái, majd a szeptember 24-ére tervezett koncert délutánján reccsenő hangokra ébredt a jobb oldalán és nagyon nehezen kapott levegőt.

Előzmény: A múlt heti eset után a rapper kórházba került, de fájdalomcsillapítóval hazaengedték, és másnap este már folytatta „Tizenkét karátos körútját”. Azóta négy koncerten lépett fel – köztük Bostonban szeptember 23-án este –, de nyilatkozatában megjegyezte, hogy fájdalma új tünetekkel tért vissza.

„Olyan jól éreztem magam tegnap este, de ma annyira más volt, mint korábban. Nagyon nehezen kapok levegőt, és szúró fájdalmaim vannak, amikor levegőt veszek vagy mozgok. Most kórházban vagyunk, és sajnos ezzel a fájdalommal nem tudom megcsinálni a ma esti műsort. Ku..vára sajnálom. A ma esti előadásra mindenki jegye érvényes lesz a most tervezett új időpontra. Még egyszer nagyon sajnálom, nagyon szeretlek benneteket. Szörnyen érzem magam, de megígérem, hogy jóváteszem ezt nektek. Szeretlek Boston, hamarosan találkozunk.💕Annyira sajnálom.” – nyilatkozott a rapper.

Még nem tudni, hogy a „Tizenkét karátos turné” további dátumait érinti-e a Post kórházi ápolása, de ha nem, akkor a turné Clevelandben folytatódik 27-én, kedden és további 27 dátum szerepel az észak-amerikai turné körúton. Post ezután egy ötnapos fellépésre indul Ausztráliába és Új-Zélandra, ahol a Red Hot Chili Peppers csapatával fog koncertezni.

Lead kép forrása: Facebook / Post Melone