Csobot Adél és Hegyes Berci DWTS győztesek 2022

Zokogva fogadták a DWTS győztesei az eredményhirdetést

Csobot Adél és partnere, Hegyes Berci lett az idei Dancing with the Stars győztes párosa, akik nevük hallatán zokogva borultak egymás nyakába. Adél elárulta, hogy miért volt számára ennyire fontos ez a verseny.

Csobot Adél és partnere, Hegyes Berci lett az idei Dancing with the Stars győztes párosa, akik nevük hallatán zokogva borultak egymás nyakába. Adél elárulta, hogy miért volt számára ennyire fontos ez a verseny.

4 hónapja készültek a hazai sztárok és versenytáncos partnereik, hogy hétről-hétre megmérkőzzenek a parketten és elhódítsák a DWTS 3. évadának óriási diszkógömb trófeáját. A kezdetben 12 párosból kialakult TOP 3-as döntőbe bekerültek közül két fordulót követően előbb Somhegyi Krisztián és Tóth Katica, őket követően pedig Csobot Adél és Hegyes Berci jutott be a nézők szavazatai alapján a fináléba. A kieső harmadik helyezett, Pap Dorci és Baranya Dávid könnyikkel küszködve távoztak a TV2 show-műsorából, de elárulták, hogy nagyon boldogok, hogy itt lehetnek, mert nem gondolták az első műsorokat követően, hogy eljutnak a döntőbe.

A verseny utolsó felvonását Krisztián és Katica jive, illetve Adél és Berci tangó tánca koronázta meg, utóbbit Ördög Nóra könnyek között méltatta.

A finálé végül elérkezett a nézők szavazatainak kihirdetéséhez, mely szerint az idei évad győztese – mondhatni papírforma szerint és méltán megérdemelten – Csobot Adél és Hegyes Bertalan lett. Adél és Berci zokogva borultak egymás nyakába és hosszú ideig nem hitték el, hogy ez megtörtént velük, Adél azt is elmondta, hogy miért: „Igazából nem találok szavakat, és igazából még soha nem nyertem semmit” – vallotta be őszintén az énekesnő, aki megköszönte a családjának, a stáb tagjainak, táncpartnerének és a nézőknek a segítségüket és a támogatásukat. Elmondta, hogy ez volt élete egyik legfantasztikusabb kalandja. „Köszönöm a nézőknek és köszönöm, hogy szavaztatok ránk, ez mindennél többet jelent most! Nagyon hálásak vagyunk!” – zárta beszédét Adél.

Gratulálunk a győztes párosnak és a helyezetteknek is, és köszönjük, hogy 8 héten át szórakoztatták a nézőket!

Lead kép forrása: TV2Play.hu