Kiderült, ki lett Az Év DJ-je!

Először 2022-ben, majd pedig pár napja vehette át a díjat...

A Rádió 1 hallgatóinak szavazatai alapján Regán Lili nyerte el a megtisztelő címet. Lili 17 éves korában kezdett beletanulni a lemezlovas szakma rejtelmeibe édesapjának köszönhetően, hiszen már ő is ebben a szakmában tevékenykedett.

DJ imidzse fokozatosan alakult ki: haja színét kékre változtatta, hiszen kedvenc színei közé tartozik a lila mellett minden, ami kék. Mainstream zenét játszik, szettjeire az energikusság a jellemző, és ő maga is vidám, bulizós, jókedvű lány, ráadásul imádja az animéket. A  WORLD IS MINE Radio Show csapatát erősíti a Rádió 1-en. Lili 2023 májusában a vietnámi magyar nagykövetség meghívására egy hetet töltött az ország fővárosában Hanoiban, több fellépéssel a „Europe Village 2023” fesztiválon.

Lili másodszorra lett Az Év DJ-je: először 2022-ben, illetve idén. Az elismerés kapcsán nemrég a következőt posztolta a Rádió 1 közösségi oldalára:

„Nagyon köszönöm mindenkinek!💙 Az a hála, amit érzek leírhatatlan. 18 évesen itt álltam a stúdióban és azt mondtam magamban, Istenem, annyira szeretnék egyszer itt zenélni. Azóta mindig szívvel-lélekkel állok a pult mögött.💙 A legnagyobb boldogság, amit egy előadó kaphat, az a közönség szeretete. Szeretném nektek nagyon-nagyon megköszönni, hogy velem vagytok.🥰 Elképesztő érzés, hogy tavaly is és idén is én vehettem át ezt a díjat.🫶🏼 Mindig azon leszek, hogy nektek a legjobbat nyújtsam. Folytatjuk tovább ezerrel!”

Mi is szívből gratulálunk Lilinek!