Tóth Gabiról készített felmérést az IDEA Intézet

Meglehetősen szokatlan témában készült felmérés az említett intézetben, ennek témája Tóth Gabi, az énekesnő kereszténysége és hitelessége volt. Vegyes válaszok érkeztek.

Meglehetősen szokatlan témában készült felmérés az említett intézetben, ennek témája Tóth Gabi, az énekesnő kereszténysége és hitelessége volt. Vegyes válaszok érkeztek.

Tóth Gabi nevét ha kiejtjük, egy biztos, beszélgetőpartnerünknek is lesz véleménye az énekesnőről. Így történhetett, hogy az IDEA Intézet nemrégiben az énekesnő kapcsán készített felmérést az alábbi kijelentéseket vizsgálva:

Az ismert énekest, Tóth Gabit azért éri sok kritika az utóbbi időben, mert nyíltan vállalja keresztény meggyőződését.”

„Tóth Gabit jogosan éri kritika, mert egyáltalán nem hiteles azoknak az értékeknek a képviseletében, amiket közvetít.”

A válaszadóknak 1-től 5-ig terjedő skálán kellett értékelniük, hogy mennyire értenek egyet az adott kijelentéssel (vagy megjelölhették azt az opciót is, hogy nem tudják/nem válaszolnak). Az eredmény az első kérdésben, azaz Gabi kereszténységét illetően: a nagy többség (32%) egyáltalán nem értett egyet a kijelentéssel.

A második kérdésre, amely az énekesnő hitelességét feszegeti, ismét csak a válaszadók 32 százaléka mondta azt, hogy teljesen egyetért vele, miközben 19 százalék válaszolta azt, hogy egyáltalán nem ért egyet vele. 30 százalék erre a kérdés sem tudott/akart válaszolni.

Természetesen mindenki el tudja dönteni, milyen érzésekkel viseltet az énekesnő iránt. Mi jobban szeretjük, amikor valaki életében azok a számok dominánsak, amelyek munkássága kapcsán beszédesek: Tóth Gabi 2 dalából is Arany kislemez lett egy héttel ezelőtt. Ahogyan Gabi Instagramján olvashatjuk: „Amiért érdemes alkotni🙏🏻 Hálásak vagyunk nektek, hogy ennyien szeretitek a dalainkat🙏🏻 Arany kislemez lett az Az én szívem című közös szerzeményünk @szabo.ze -vel és szintén arany kislemez lett a Menedék című dalunk @papaijoci -val! Köszönjük♥️✨🥰”.

A lead kép forrása: Facebook.com / Tóth Gabi