Álljunk össze - Itt a Bagossy Brothers Company új dala klippel együtt

‘Álljunk össze’ – Itt a Bagossy Brothers Company új dala klippel együtt

A jövőre 10. születésnapját ünneplő Bagossy Brothers Company biztosak vagyunk benne, hogy a márciusi, ünnepi nagy koncertjükig még sok új, hasonlóan gyönyörűen csengő dallal fog minket megörvendeztetni, mint ahogy most is tette 'Álljunk össze' című szerzeményével.

A jövőre 10. születésnapját ünneplő Bagossy Brothers Company biztosak vagyunk benne, hogy a márciusi, ünnepi nagy koncertjükig még sok új, hasonlóan gyönyörűen csengő dallal fog minket megörvendeztetni, mint ahogy most is tette ‘Álljunk össze’ című szerzeményével.

Hiszen a zenekar már az ötödik sorlemezén dolgozik, 2023 elején jelentetik meg az ötödik korongot.

Ahogyan korábban mi is hírt adtunk róla, a Bagossy Brother Company 2023. március 11-én ünnepli jubileumi, fennállásának 10. évfordulóját, amely koncertnek az MVM Dome ad otthont és a jegyelővétel is elindult már az eseményre (előző cikkünket a témában itt olvashatod – A szerk.).

Tegnap debütált legújabb daluk, klippel együtt a YouTube-n ‘Álljunk össze’ címmel. A szerzemény és a klip különlegessége is, hogy közreműködtek a Csíkszeredai Gyermekek Háza énekes szólistái is. Hallgassátok!

A márciusi koncert jegyei kapcsán ide kattints.

A lead kép forrása: Facebook.com / Bagossy Brothers Company