Curtis – Topon vagyok premier

Klipajánló: Curtis – ‘Topon vagyok’

Tegnap már írtunk Curtis kapcsán, hiszen sejtelmes posztban elárulta, hogy tavasszal Horváth Charlieval közös dalt jelentetnek meg. Ma délelőtt pedig klippremierrel indított, a 'Topon vagyok' slágergyanúsnak tűnik, de legalábbis olyan magyar számnak, amelynek érthető a szövege.

Tegnap már írtunk Curtis kapcsán (itt olvashatod – a Szerk.), hiszen sejtelmes posztban elárulta, hogy tavasszal Horváth Charlieval közös dalt jelentetnek meg. Ma délelőtt pedig klippremierrel indított, a ‘Topon vagyok’ slágergyanúsnak tűnik, de legalábbis olyan magyar számnak, amelynek érthető a szövege.

Véletlenül sem degradálva az új dal szövegét, éppen azt üdvözöljük, ami a mai magyar zeneszámoknál, főként a rapnek mondottaknál egyre kevésbé jellemző a jó hangzás mellett: nem értjük a szöveget, artikuláció hiányában.

Curtis újdonságában nemcsak artikulációban nincs hiány, a stílusra jellemző menő járgányokban, feszes popsikban, pénzben és egyébként néhol saját magát kifigurázó előadóban sem. Egyik kedvenc jelenetünk a hókifli porcukrában megmártózó rapper arca.

Hallgassátok:

Kíváncsian várjuk a Charlieval közös dalt is.

A lead kép forrása: Facebook.com / Curtis