Újabb slágergyanús dal a Halott Pénztől – Itt a ‘Szétszeretlek’

Tegnap megérkezett Marsalkó Dávid és együttese legújabb dala, a 'Szétszeretlek'. Ahogy a Halott Pénz hivatalos Facebook-bejegyzésében is olvashatjuk, a frontember gyakorlatilag a piros lámpáknál állva rakta össze fejben az új szerzeményt. Oláh Helénával közösen készült a dal, hallgassátok.

Tegnap megérkezett Marsalkó Dávid és együttese legújabb dala, a ‘Szétszeretlek’. Ahogy a Halott Pénz hivatalos Facebook-bejegyzésében is olvashatjuk, a frontember gyakorlatilag a piros lámpáknál állva rakta össze fejben az új szerzeményt. Oláh Helénával közösen készült a dal, hallgassátok.

Az idén 30 éves Parno Graszt együttes énekesnőjével, Oláh Helénával közösen felénekelt dal született a Halott Pénztől, amelynek klipje tegnap óta megtekinthető a YouTube-n.

„Akár „piros lámpa” is lehetett volna ennek a dalnak a címe, mert otthonról a próbaterembe vezető úton raktam össze fejben, a szövegét pedig a piros lámpáknál írtam le mindig gyorsan. Örök kihívásunk, hogy belelássunk a nők fejébe, és talán a lányok is tudni szeretnék néha mi jár a fiúk fejében:) Ebből indult ki az új Halott Pénz dal, amihez sikerült megnyerni Oláh Helénát, a Parno Graszt énekesnőjét közreműködőnek” – olvashatjuk a Halott Pénz frontemberének social bejegyzésében.

Apropó, idén nagykorúvá érett a Halott Pénz formáció, 18 éve alakultak meg, amelyet a srácok egy évzáró, nagyszabású koncert keretében is megünnepelnek a győri Audi Arénában! A koncertről és az elérhető jegyekről bővebben itt tájékozódhatsz.

Addig is, hadd szóljon a ‘Szétszeretlek’!

A lead kép forrása: Facebook.com / Halott Pénz