Vastag Csaba és menyasszonya imádnak jegyben járni

Vastag Csaba és menyasszonya őszintén vallottak egy videóinterjúban arról, hogy nem szeretnék esküvőjüket elkapkodni, megvannak már a terveik, ugyanakkor nagyon szeretnek egymás jegyesei is lenni.

Vastag Csaba és menyasszonya őszintén vallottak egy videóinterjúban arról, hogy nem szeretnék esküvőjüket elkapkodni, megvannak már a terveik, ugyanakkor nagyon szeretnek egymás jegyesei is lenni. Azt is elárulták, hogy már a családalapítás is szóba került köztük, és mint Evelin mondja, szerinte vőlegénye igazán odaadó apuka lenne.

Vastag Csaba májusban örömmel jelentette be, hogy ismét szerelmes. Evelin és Csaba között a 15 év korkülönbség sem jelentett akadályt, hiszen már a kapcsolatuk elején összeköltöztek, majd az énekes elképesztően romantikus formában lepte meg kedvesét a lánykéréssel.

„Milliók előtt léptem már fel, de most tapasztaltam meg, milyen izgulni. (…) Nagyon fontos mérföldkő ez az életünkben, egy olyan lépcső, amelyen együtt sétálunk fel. Büszkeség számomra, hogy ő a menyasszonyom, a jövendőbeli feleségem” – nyilatkozta a lánykéréssel kapcsolatban Csaba.

Ahogyan azt az újdonsült menyasszony a TV2-nek is nyilatkozta, hagyományos családmodellben és párkapcsolatban élnek: „Én azt gondolom, hogy egy férfinak nem a konyhában a helye, úgyhogy egyedül szoktam otthon főzni, mindent egyedül látok el” – mondta Evelin.

Ha a szerelmes jegyespárt kérdezik, még nem tudnak pontos időpontot esküvőjük dátumára mondani. Egy dolog körvonalazható, hogy jövőre azért szeretnének egybekelni. Ezek után jogos lehet a kérdés: mikor szeretnének közös családot? Mint Evelin elmondta, Csabi szerinte odaadó édesapa lenne, így valószínűleg ez az esemény sem várat magára túl sokat.