3 hónap után a Tankcsapda új dallal és videóklippel jelentkezik

„Szép lírai lett!” – nyilatkozta Mucsi Zoltán, a Tankcsapda legújabb, Carpe Diem (A mának élek) című klipjének főszereplője. A Jászai Mari-díjas színművész a zenekar egy korábbi klipjében már feltűnt, ezt a klipet gyakorlatilag az ő karakterének szentelték. A Tankcsapda a mai premier dátumával még a színművész 65. születésnapja előtt is tiszteleg, így ahogy Mucsi mondja a klip végén: „Rend a lelke mindennek!”

A videóklip forgatókönyvét és rendezését Görögh Attila jegyzi: „A klip egy 90-es évekbeli kultfilm, az Összeomlás egyfajta remake-je, de átültettük a mai korba, magyarosítottuk és mindössze csak 4 percünk volt átadni az üzenetet. (…) Már a forgatókönyv írásakor tudtuk, hogy rengeteg lehetőség van benne, és ha nem lenne megkötve az időkorlát, akkor Mucsi Zoltán karakterére egy egész estés mozit lehetne írni ebből. A klipben koncepció volt, hogy a humor, a mondanivaló és az erőszak vagy düh egyformán jelenjen meg, ne legyen egyik sem túlsúlyban” – hallhatjuk a rendezőtől.

Nem is kérdés, a dal és a klip is zseniális. Utóbbi pikantériája, hogy feltűnik benne Bunyós Pityu, de a fiatalok körében oly’ népszerű Miskovits Marci is.

Ha még nem láttad, akkor feltétlen hallgasd meg itt, mi csak ajánlani tudjuk.