Rita Ora – You Only Love Me

Klipajánló: Rita Ora – ‘You Only Love Me’

Rita Ora jól időzítve megjelentette legújabb kislemezét és kihozta a 'You Only Love Me' című dal klipjét is. Miért időzített jól? Ava Max ugyanekkor jelentette be 2. stúdióalbumát. Akárhogyis, Rita Ora legújabb száma 2 nap alatt több, mint félmillió letöltést tudhat magáénak csak a YouTuben.

Rita Ora jól időzítve megjelentette legújabb kislemezét és kihozta a ‘You Only Love Me’ című dal klipjét is. Miért időzített jól? Ava Max ugyanekkor jelentette be 2. stúdióalbumát. Akárhogyis, Rita Ora legújabb száma 2 nap alatt több, mint félmillió letöltést tudhat magáénak csak a YouTuben.

Rita Ora nemcsak az időzítéshez, de a reklámhoz is ért, arról már cikkeztek több helyen, hogy félmeztelenül promotálta most szombaton megjelent legújabb dalát, mutatjuk a klipet:

Ahogyan social felületein írta a klip megjelenését követően viccesen, nem teljesen ilyen esküvőről álmodott:

Mi azt mondhatjuk, egyik kedvenc jelentünk az volt, amikor az első snittek egyikében a Twilighttal világhíressé vált színésznőt, Kristen Stewartot láthattuk feltűnni, aki mint egy barátnő kívánja a legjobbakat egy televízió készüléken keresztül az esküvőhöz. Vagány.

A lead kép forrása: Facebook.com / Rita Ora