TNT Aréna koncert 2023

Öt hónap múlva TNT Aréna koncert

12 év kihagyás után újra élőben zenél az Arénában a TNT. 2023. április 22-én ismét felhőtlenül bulizhatunk nem is akárhol, hanem az Arénában Dobrády Ákos és Zuber Krisztián Inti legnagyobb sikerű dalaira! Hiszen 'Bolond, aki sír', mikor jön egy 'Titkos üzenet', pedig 'Sírni tudnék', mert 'Nem jön álom a szememre', mert erre gurult egy 'Kicsi gesztenye'. Mi kérünk elnézést a szójátékért. :-)

12 év kihagyás után újra élőben zenél az Arénában a TNT. 2023. április 22-én ismét felhőtlenül bulizhatunk nem is akárhol, hanem az Arénában Dobrády Ákos és Zuber Krisztián Inti legnagyobb sikerű dalaira! Hiszen ‘Bolond, aki sír’, mikor jön egy ‘Titkos üzenet’, pedig ‘Sírni tudnék’, mert ‘Nem jön álom a szememre’, mert erre gurult egy ‘Kicsi gesztenye’. Mi kérünk elnézést a szójátékért. 🙂

A TNT oszlopos tagjának, Intinek állapotáról adhattunk hírt legutóbb, miszerint kiújult gyermekkori szívbetegsége, amellyel kórházba is került szeptemberben (az eset kapcsán itt tudod elolvasni korábbi cikkünket – A szerk.)

Ahogyan a zenész a Borsnak nyilatkozta nemrégiben: „Szerencsére minden rendben és nem romlott azóta az állapotom. Nem is javult sajnos. Valószínűleg sosem leszek már olyan, mint újkoromban, nem fogok teljesen meggyógyulni. Ennek ellenére szerencsére járunk fellépni, zenélünk, persze már egy sokkal nyugodtabb módon, mint korábban. A doki is azt mondta, hogy minden rendben van, szóval nem félek. Nyilván oda kell figyelnem magamra, hogy minden rendben legyen, de ez szerintem egyértelmű – mesélte Inti.

A TNT kreatív módon népszerűsíti az áprilisi koncertet, mi kifejezetten díjazzuk az ilyen tartalmakat:

A Retro Rádióban holnaptól egész hétvégén érdemes kiszűrni a TNT slágereket, hiszen TNT Hétvégét tartanak, gondoljuk, értékes meglepetésekért cserébe.

Az Aréna jegyekért ide kattints.

Mi már nagyon várjuk az eseményt!

Addig is hangolódunk egyik szerkesztőségi kedvencünkkel:

A lead kép forrása: Facebook.com / TNT – Aréna