Beatrice elmarad Barba Negra

A Ricsések a Tabánban találkoznak május 1-jén

Bár most péntekre Nagy Feró és a Beatrice a Csepelre költözött Barba Negrába hirdette meg szezonnyitó koncertjét, május 1-jén a Tabánban is fellépnek. A klub és a zenekar más-más szemszögből nézve, de végeredményben abban állapodott meg, hogy a Barna Negrába tervezett eseményt 3 nappal előtte törlik.

Bár most péntekre Nagy Feró és a Beatrice a Csepelre költözött Barba Negrába hirdette meg szezonnyitó koncertjét, május 1-jén a Tabánban is fellépnek. A klub és a zenekar más-más szemszögből nézve, de végeredményben abban állapodott meg, hogy a Barba Negrába tervezett eseményt 3 nappal előtte törlik.

Az idén 45.születésnapját ünneplő Beatrice szezonnyitó koncertként hirdette meg a Barba Negrába április 28. péntek estére szánt koncertjét, amely természetesen fizetős kategória. Május 1-jére pedig, ahogy a zenekar Facebook-oldalán is olvasható, ismét meghívást kaptak, hogy ők zárják a Tabán Fesztivált. Erről a formáció így nyilatkozik Facebook-oldalán:

„Januárban hirdettük meg az eseményt, melyre szemmel láthatóan nagy volt az érdeklődés. Idő közben felkérést kaptunk, hogy mi zárjuk május elsején a budapesti Tabán fesztivált, melynek az elmúlt húsz évben mi voltunk az egyetlen állandó fellépője. (…) Sajnos a napokban több félreértés volt a zenekar és a klub kommunikációjában, melynek eredményeképpen a mai napon törölve lett az április 28-i esemény. A megváltott jegyek árát a klub automatikusan visszautalja! Köszönjük megértéseteket!” – olvasható Nagy Feró és a Beatrice oldalán.


A Barba Negra oldalán már más hangvételű közlemény olvasható az eset kapcsán: „A Beatrice az idén ünnepel, aminek keretein belül felkérést kaptak május 1-re, a Tabánba. Számukra ez kihagyhatatlan rendezvény, a Ricsének a Tabánban a helye, hogy egy ingyenes rendezvényen nyissák meg a jubileumi évet. Szakmaiatlan, és a közönség felé is inkorrekt, hogy 3 napon belül két rendezvényen is megnézheti az ünneplő zenekart, amiből az egyik ingyenes, a másik fizetős. Ezért úgy határoztunk, hogy a zenekarnak Boldog Születésnapot kívánunk, és a közönség, ha van lehetősége, az ingyenes Tabánt látogassa meg.
Az április 28-i, Barba Negrába tervezett koncertet ezen okból kifolyólag töröljük. A megváltott jegyek árát automatikusan visszautaljuk.”

Ki-ki döntse el maga, ha egyáltalán szükséges, mi az igazság. Mindenesetre a május 1-i Tabán Fesztivál zárásaként érdemes ellátogatni Nagy Feró és a Beatrice koncertjére.

A fesztivál programot itt éred el.

A lead kép forrása: Facebook.com / Nagy Feró és a Beatrice