Beyoncé - Renaissance

Beyoncé évek után újra turnézik

Nemrégiben írtunk Beyoncéról, aki visszatérő koncertjeként egy dubaji luxusszálloda megnyitóján lépett fel. Ekkor még nem volt szó arról, hogy legújabb albuma, a 'Renaissance' kapcsán turnéra indulna, tegnap a világhírű énekesnő viszont bejelentette az eseménysorozatot.

Nemrégiben írtunk Beyoncéról, aki visszatérő koncertjeként egy dubaji luxusszálloda megnyitóján lépett fel (itt éred el a cikket – A szerk.). Ekkor még nem volt szó arról, hogy legújabb albuma, a ‘Renaissance’ kapcsán turnéra indulna, tegnap a világhírű énekesnő viszont bejelentette az eseménysorozatot.

Szerencsénkre a pop hercegnője világkörüli turnét tervez, mint kiderült alábbi posztjából:

Imádjuk Beyoncé stílusát, bőlére nem eresztve, csak tömören a lényeget közli és egy világ őrül meg érte. Így közel 5 év kihagyás után végre sok helyszínen ismét színpadra áll az énekesnő és elkápráztatja közönségét lélegzetelállító tehetségével és show-jával.

Ahogyan arról korábban már mi is írtunk, a most vasárnap megrendezendő 65. Grammy-gála nagy esélyesei között is megtalálható Beyoncé (itt éred el cikkünket – A szerk.).

Beyoncé tavaly nyáron bemutatott albuma rögtön a slágerlisták élére került, olyan dalokkal, mint például a ‘You Won’t Brake My Soul’ vagy a ‘Cuff It’. Renaissance című albumáról a közönség és a kritikusok egyaránt ódákat zengetek.

S hogy mikortól indul a turné? 2023. május 10-én Stockholmban veszi kezdetét a ‘Renaissance’ turné.

A turné hivatalos weboldalán (ide kattintva eléred – A szerk.) egyelőre 15 európai dátum található: az énekesnő Stockholmban, Brüsszelben, Cardiffban, Edinburgh-ben, Sunderlandben, Párizsban, kétszer Londonban, Barcelonában, Marseille-ben, Kölnben, Amszterdamban, Hamburgban, Frankfurtban és Varsóban is fellép.

Kíváncsian várjuk a showt!

A lead kép forrása: Facebook.com / Beyoncé