Charlie 75 koncert az Arénában

Charlie 75 – Hamarosan az Arénában!

2022. dec. 29-én Charlie jubiláló koncert lesz a Papp László Budapest Sportarénában. Előtte október 28 - december 27. között több nagy, vidéki helyszínen is jár a művész a turnéval, szám szerint 8 alkalommal, majd pedig az ünnepi koncertsorozat Budapesten ér véget, de még hogy. Mi már nagyon várjuk!

2022. dec. 29-én Charlie jubiláló koncert lesz a Papp László Budapest Sportarénában. Előtte október 28 – december 27. között több nagy, vidéki helyszínen is jár a művész a turnéval, szám szerint 8 alkalommal, majd pedig az ünnepi koncertsorozat Budapesten ér véget, de még hogy. Mi már nagyon várjuk!

Ahogyan a Facebook-esemény részleteiben olvashatjuk: „Charlie zenész, trombitás: a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze. Pályafutása során több formációban alkotott, számtalan albumot tudhat magáénak. Legutolsó albuma, Mindenen túl címmel 2020-ban jelent meg. Ebből a jubileumi alkalomból indul útjára a turné, amely tartalmát tekintve egyfajta összegzése annak az életműnek, amellyel évtizedek óta elkápráztatja nem csak legszűkebb – igencsak népes – rajongótáborát, hanem mindenkit, aki az igényes zenét szereti.
Igazából, ha minden kedvenc dalát szeretnénk hallani, akkor minimum 3 különböző koncertet kellene tartani, de egy dal akkor is elhangzana mindegyiken: CSAK A ZENE VAN!

A turné vidéki helyszínei közül Tóth Vera december 4-én, Gyöngyösön, Veres Mónika, Nika pedig december 22-én Szegeden lesz meghívott vendége a legendás zenésznek. A két énekesnő továbbá Szolnoki Péterrel kiegészülve a december 29-i budapesti alkalmon is vendégeskednek Charlie színpadán.

Természetesen számtalan meglepetéssel is készül Charlie és zenész csapata mindegyik helyszínen.

Az Aréna koncert részleteiről és a jegyekről itt tájékozódhatsz.

A lead kép forrása: Facebook.com / Horváth Charlie hivatalos oldala