Ganxsta Döglégy Zolee és a Kartel

Döglégy Születésnap most szombaton a Barba Negrában

A 2022-es év végén Csepelre költözött és megújult Barba Negra ad helyszínt Ganxsta Döglégy Zolee születésnapi koncertjének, amelyre a regisztrációs jegyek természetesen már elfogytak. Ganxstáék 2 előzenekarral is melegítenek (Action, Molto), majd 21:30-tól kezdődik az "ereszd el a hajamat" a Red Stagen.

A 2022-es év végén Csepelre költözött és megújult Barba Negra ad helyszínt Ganxsta Döglégy Zolee születésnapi koncertjének, amelyre a regisztrációs jegyek természetesen már elfogytak. Ganxstáék 2 előzenekarral is melegítenek (Action, Molto), majd 21:30-tól kezdődik az „ereszd el a hajamat” a Red Stagen.

Zana Zoltán, azaz Ganxsta Döglégy Zolee január 7-én ünnepli 57. születésnapját, nem is akárhogyan. A friss helyszínre költözött csepeli, megújult Barba Negra színpadán köszönthetjük a legendás rapper, zeneszerzőt, miután az Action és Molto bemelegíti számukra a színpadot.

Előre nem illik senkit felköszönteni, így ezt a gesztust megtartjuk Ganxsta Zolee születésének napjára. Addig is minden jót kívánunk a zenésznek és együttesének egyaránt.

Az esemény linkjét itt találod.

Jegyekért ide kattints.

A lead kép forrása: Facebook.com / Ganxsta Zolee és a Kartel