Eros Ramazzotti Budapest Aréna koncert

Eros Ramazzotti jövő tavasszal az Arénában

Az olasz zene egyik legsikeresebb előadója, Eros Ramazotti 2023. április 19-én újra hazánkba látogat, a Budapest Sportarénában fog fellépni Battito Infinito (Végtelen ütem) elnevezésű világkörüli turnéja hazai állomásán.

Az olasz zene egyik legsikeresebb előadója, Eros Ramazotti 2023. április 19-én újra hazánkba látogat, a Budapest Sportarénában fog fellépni Battito Infinito (Végtelen ütem) elnevezésű világkörüli turnéja hazai állomásán.

70 millió eladott lemez és több mint 2 milliárd stream fémjelzi Ramazotti 35 éves pályafutását, aki négy évvel az utolsó stúdió albumának megjelenését követően, szeptembertől egészen 2023 májusáig előbemutatókra és 60 állomásból álló világkörüli turnéra indult. A jövőre 60 éves olasz énekes és dalszerző koncertsorozata nevét adó új album, a Battito Infinito már szeptember 16-tól kapható a hanglemez boltokban, illetve meghallgatható Ramazotti YouTube oldalán is. A közösségi oldalakon elcsíphető továbbá egy-egy felvétel az elindult World Tour eddigi nagyszabású koncertjeiről is, mint pl. most is, hisz maga az énekes tett közzé 2 órája egy összefoglalót a New York-ban tartott koncertjéről:

„Úgy gondolom, hogy egy koncert a legjobb módja annak, hogy megünnepeljük a hamarosan megjelenő új dalokat. Mindent beleadtam, ott voltam az album születésének minden egyes percében, ügyeltem az arányokra és a kis nüánszokra. Ezért a koncert minden egyes percében ott lesz egy kis darab belőlem és a történetemből. Alig várom, hogy újra találkozhassak a rajongóimmal, mert hiszem, hogy ez a legjobb módja annak, hogy szembenézzek ezzel a komplex érzéssel, és újra elkezdjünk zenélni. Együtt.” – nyilatkozott Eros Ramazzotti.

Az előbemutatók után október 30-ától elindult turné első állomása Los Angeles volt, majd 2-3 naponként még 6 amerikai város után Kanada, Mexikó, azt követően Dél-Amerika legemblematikusabb városai következnek. Európában 2023. február 4-én Liszabonban mutatkozik be a Battito Infinito. Budapesten április 19-én 20:00 órától a Papp László Budapest Sportarénában láthatjuk a show-t, melyre a jegyek a koncertpromo.hu oldalon kaphatóak.

Lead kép forrása: koncertpromo.hu