Gipsy Kings az Örvényesvölgy Fesztiválon

Grammy-díjas fellépővel erősít az Örvényesvölgy Fesztivál

A hazai legújabb fesztivál 2023. június 9-10-én és június 16-17-én kerül megrendezésre Zalacsányban. Legújabb hírek szerint a nemzetközi palettáról már nemcsak a londoni Kevin Davy White, és az osztrák Deladap lép fel, hanem a Gipsy Kings is.

A hazai legújabb fesztivál 2023. június 9-10-én és június 16-17-én kerül megrendezésre Zalacsányban. Legújabb hírek szerint a nemzetközi palettáról már nemcsak a londoni Kevin Davy White, és az osztrák Deladap lép majd fel, hanem a Gipsy Kings is.

A júniusi első hétvége tematikája a magyar hagyományok köré épül majd, amelyet nemcsak a magyar népzene, hanem különböző gyerekprogramok, koncertek és az esti táncház is átsző.

A rá következő hétvége pedig a nemzetközi fellépőké lesz, amikor is öt külföldi sztárvendég érkezik majd Zalacsányba, köztük a jazz, a soul, blues és az elektro-swing legnagyobbjai.

Most robbant a hír, miszerint a fesztiválon június 16-án fellép a 35 éves, Grammy-díjas Gipsy Kings is, Diego Baliardo vezetésével. Hallhatjuk majd az erdőszéli nagyszínpadon a „Bamboleo”, a „Baila Me”, a „Volare”, a „Djobi, djoba” című slágereket és számos más, világszerte ismert dalt is. A Gipsy Kings eddig 13 zenei albumot adott ki, számos Grammy-jelölést kaptak, és a mai napig aktívan fellépnek, így ellátogatnak Magyarországra is.

A fesztivál hazai sztárfellépői között szerepel majd az utánozhatatlan Csík Zenekar is.

Kíváncsian várjuk a további híreket is az eseményről.

A lead kép forrása: Facebook.com / Örvényesvölgy Fesztivál