Hamarosan láthatjuk Caramel első musicaljét!

2022. december 3-án mutatják be a Mesterkód című romantikus musicalt a Budapest Arénában, amelynek zenéjét és dalszövegeit Molnár Ferenc Caramel írta. A Petőfi-bicentenárium jegyében a musical alatt Petőfi Sándor versei is megszólalnak, az egész darab témája a szerelem köré épült.

2022. december 3-án mutatják be a Mesterkód című romantikus musicalt a Budapest Arénában, amelynek zenéjét és dalszövegeit Molnár Ferenc Caramel írta. A Petőfi-bicentenárium jegyében a musical alatt Petőfi Sándor versei is elhangoznak, az egész darab témája a szerelem köré épül.

Molnár Ferenc Caramelt 17 éve ismerhettük a TV2 Megasztár győzteseként, majd előadóként 2010-ben Lélekdonor című albuma hozta meg számára az országos ismertségen túli valódi áttörést.

A zenész számos slágert tudhat magáénak, nagy izgalommal várjuk, hogy ezen a számára új területen mit alkot, mi biztosak vagyunk a sikerében.

A zenész, dalszövegíró korábban már 5 alkalommal is adott önálló koncertet a Sportarénában, ebben a zenés produkcióban többek között Lutter Imrével dolgozik együtt, a darab rendezője Olt Tamás és szerzőtársa Váradi R. Szabolcs, akik a történetet jegyzik. A musical főbb szerepeit Palcsó Tamás, Lutter Imre és Veres Mónika alakítja. A darab további kiváló művészei lesznek Szulák Andrea, Trokán Péter és Bakos-Kiss Gábor, valamint két kaposvári színész hallgató is közreműködik, Balaskó Bence és Németh Klára személyében. Az említett művészek már megkezdték a darab próbáit.

Az előadást a Petőfi-bicentenárium keretében a Nemzeti Kulturális Alap Petőfi 200 Ideiglenes Kollégiuma és a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja, kommunikációs partnerként pedig a Petőfi Kulturális Ügynökség működik közre.

A lead kép forrása: Facebook.com / Caramel