Molnár Tamás – Mondd

Klipajánló: Molnár Tamás – ‘Mondd’

Molnár Tamás legutóbb Majkával közös számával robbantotta fel az internetet, az 'Azt beszélik a városban' 2 hónap alatt közel 6,5 millió letöltéssel fut a YouTuben. A zenész ezúttal önálló dallal jelentkezett, amely a halálsoron játszódik.

Molnár Tamás legutóbb Majkával közös számával robbantotta fel az internetet, az ‘Azt beszélik a városban’ 2 hónap alatt közel 6,5 millió letöltéssel fut a YouTuben. A zenész ezúttal önálló dallal jelentkezett, amely a halálsoron játszódik.

Molnár Tamás az utóbbi pár évben egyre népszerűbb szóló karrierjét illetően, önálló szerzeményei is többszázezres letöltéssel bírnak a YouTuben. 5 napja jelent meg ‘Mondd’ című száma, amelyet közel kétszázezres letöltéssel büszkélkedhet:

Molnár Tamás saját social felületein így köszönte meg rajongóinak a nagy érdeklődést az új klip iránt:

A zenész egyik legutóbbi száma, a ‘Melletted’ akusztikus feldolgozást is kapott Farkas Izsák hegedűművésszel közösen, amely produkció a Várkert Bazárban kap teret legközelebb, 2023. február 23-án:

A Várkert Bazár ún. ‘Közelebb a közönséghez a Várkert Akusztikkal!’ zenei sorozata részeként Molnár Tamás is exkluzív koncertet ad Farkas Izsákkal. Itt elsősorban fiatal zenészek állnak színpadra, zenekari formációjukból kilépve, akusztikus fellépés keretein belül.

Molnár Tamás dalszerző, énekes a Várkert Bazárban idén áll először színpadra. A Várkert Akusztik következő estjén akusztikus hangszerelésben szólaltatják meg a dalszerző kedvenc dalait az Anti Fitness Club, a JETLAG és a szólólemezes korszakaiból, de más előadóknak írt repertoárjából is válogat erre az alkalomra.

Jegyekért ide kattints.

A lead kép forrása: Facebook.com / Molnár Tamás