Kowalsky meg a Vega jubileumi Aréna koncert

Kowalsky meg a Vega jubileumi Aréna koncert

Kowalsky slágereket ugyan hihetetlen, de 2003 óta hallgathatunk...Jövőre 20 éves a banda és ezt 2023. február 18-án egy nem mindennapi Aréna koncerttel kívánja megünnepelni velünk! A te jegyed megvan már?

Kowalsky slágereket ugyan hihetetlen, de 2003 óta hallgathatunk…Jövőre 20 éves a banda és ezt 2023. február 18-án egy nem mindennapi Aréna koncerttel kívánja megünnepelni velünk! A te jegyed megvan már?

A 2023-as év külön érdekessége, hogy a zenekar jövő évi első koncertje az Aréna előtt még Zürichben lesz:

Ezt is megéltük tehát, hogy a hazai zenei világ egyik legsokoldalúbb, mégis mindig önazonos formációja, a Kowalsky meg a Vega zenekar immár 20 éves jubileumát ünnepli jövőre! A jeles alkalomból 2023. február 18-án, a Papp László Budapest Sportarénába invitálnak minket, hogy együtt ünnepelhessük velük az elmúlt két évtizedet, amelyben ők maguk is megjárták a lentet és a fentet, miközben népszerűségük töretlen maradt.

Nagylemezeik többszörös platinalemez minősítést értek el és megszámlálhatatlan sláger köthető nevükhöz, mindemellett többek között a hazai fesztiválok állandó fellépői is.

S hogy mi a Kowalsky-siker fő alappillére? Az a közérthető, mégis mély mondanivaló, amelyet annak tanulságával együtt minden egyes dalszövegük magában foglal. Amiért a dalaikat korosztálytól, nemtől függetlenül annyian szeretik és bárki örömmel szívébe fogadja. Természetesen zenei hangzásuk és fülbemászó dallamaik mind-mind elengedhetetlenek ehhez a sikerhez, amit a zenekar magáénak tudhat mai napig.

A 2023. február 18-i Aréna koncerten az estét a No Sugar zenekar melegíti be. A Kowalsky meg a Vega nemcsak az elmúlt két évtizedes pályafutásuk esszenciáját hozza el, hanem a 2023 februárjában megjelenő új nagylemezük dalait is.

Hadd szóljon:

Mi már nagyon várjuk!

Jegyekért kattints ide.

A lead kép forrása: Facebook.com / Kowalsky meg a Vega