Michael Bublé ismét Budapesten ad koncertet!

Michael Bublé ismét Budapesten ad koncertet!

Egészen friss hír, miszerint 2023. február 8-án Michael Bublé Budapesten, az MVM Doméban koncertezik. A világhírű énekes a 'Higher' elnevezésű, új albuma kapcsán létrejött, európai nagy városokat magában foglaló koncertsorozata helyszínei közé felvette Budapestet is.

Egészen friss hír, miszerint 2023. február 8-án Michael Bublé Budapesten, az MVM Dome-ban koncertezik. A világhírű énekes a ‘Higher’ elnevezésű, új albuma kapcsán létrejött, európai nagy városokat magában foglaló koncertsorozata helyszínei közé felvette Budapestet is.

A többszörös Grammy-, és Juno-díjas művész húsz évvel ezelőtt ún. küldetést vállalt, amikor a Reprise Records-szal aláírta lemezszerződését.
A Live Nation oldalán olvasható, miszerint: „Fogadalmat tett, elsőként, hogy nem csupán életben tartja a nagy klasszikus amerikai dalok lángját – és nem is csak új életet lehel beléjük –, hanem egyedi stílusát, hangjának erejét és a dalok iránti szeretetét is beleteszi ezekbe az időtlen slágerekbe.”
Mindezek mellett Bublé azt is vállalta, hogy listavezető popslágereket fog írni, amelyek önmagukban is klasszikussá válnak.
Végezetül, de korántsem utolsó sorban élő koncerteken fogja össze ezeket a slágereket, hogy közönségének exkluzív élményt biztosítson velük.

Az immár évtizedek óta felfelé ívelő karrierje mellett Bublé nemcsak boldog házas ember, de idén augusztustól már négy gyermekes apuka is.

Michael Bublé koncertjei mindig magával ragadóak, mindig is azt szerette volna, hogy műsorai legendásak legyenek és ezt meg is valósította. Ez például az egyik kedvencünk 2010-ből:

9 év után újra hallhatjuk és láthatjuk őt Budapesten, mert a 2023 januárjától márciusáig tartó, 14 országon átívelő európai turnéja helyszínei közé fővárosunkat is felvette, 2023. február 8-án az MVM Dome-ban lép fel.

A teljeskörű jegyértékesítés október 19-én, jövő szerdán indul. Az eseményről és a jegyekről bővebben itt olvashatsz.

A lead kép forrása: Facebook.com / Michael Bublé