Mire készül Csemer Bogi az Unikum Házban?

Csemer Boglárka „Boggie” idén is különleges karácsonyi koncerttel örvendezteti meg a közönségét. Ezúttal az Unicum Házban ad ünnepi műsort az énekesnő és zenekara

„Minden évben komoly fejtörést okoz nekem, hogy milyen különleges helyszínen zárjuk közösen az évet Veletek. Nagy öröm számomra, hogy ennyire izgalmas helyszínre invitálhatlak Benneteket karácsonyozni! Nagyon boldog vagyok, hogy az Unicum Ház ennyire nyitott volt rám és elhozhatjuk az ünnepeket ide hozzájuk! A túra olyan élmény volt számomra is, hogy az állam többször leesett, micsoda kultúra, minőség és érték van az unicumgyártás mögött. Ha tehetitek, vegyetek részt a túravezetésen is! Tényleg nagyon jó élmény!”

– tette közzé hivatalos Facebook oldalán Csemer Bogie „Boggie”, a Fonogram- és Hangvilla-díjas énekesnő, aki – mint arról korábban beszámoltunk, tavaly adta ki új lemezét, melyen helyet kapott egy gyászdal is. Ez egyben édesanyjával való kapcsolatának feldolgozása, amelyről Boggie korábban már őszintén beszélt a TED-X előadásában

A helyszín különlegessége lehetőséget ad arra, hogy a nézők ne csak egy remek koncertet élvezhessenek, hanem megismerhessék a Zwack Unicum történetét is. A koncert előtt lehetőség nyílik egy Unicum Ház-idegenvezetésre, melynek során a közönség megismerheti a Zwack család örökségét, majd a túra végén kóstolásra kerül sor a több mint nyolcvanéves hordókban érlelt híres Unicumból.

Annak is nagyszerű élményben lesz része, aki esetleg csak a koncertre vált jegyet: Boggie a saját dalai mellett karácsonyi örökzöldekkel készül.

Ráadásul az énekesnő és zenekara december 13-án duplázik: az este 19 órai koncertet követi egy második meghitt, családias hangulatú 21 óra 30 perctől! JEGYEK korlátozott számban még kaphatók ITT!

Ha feliratkozol Boggie hírlevelére itt: boggiebooking@gmail.com, akkor páros belépőt nyerhetsz az említett, 21:30-kor kezdődő Zwack Karácsonyi Koncertre!!

Ha tetszett a cikk, látogass el további programajánlóért IDE!

cover: Művészetek Völgye