a Fekete vonat tagjai

Most szombaton este újraindul a Fekete Vonat

Visszaszámlálás indul...Január 7-én este az Arénában 20 év után ismét Fekete Vonatra bulizhatunk! A nagy visszatérő csapat a NőComment színpadán adott egy kis ízelítőt szilveszterkor, és ahogyan Mohamed Fatima social bejegyzéseiből kiolvasható, alig várják ők is, hogy ismét a közönség elé állhassanak.

Visszaszámlálás indul…Január 7-én este az Arénában 20 év után ismét Fekete Vonatra bulizhatunk! A nagy visszatérő csapat a NőComment színpadán adott egy kis ízelítőt szilveszterkor, és ahogyan Mohamed Fatima social bejegyzéseiből kiolvasható, alig várják ők is, hogy ismét a közönség elé állhassanak.

Korábbi cikkeinkben (itt és itt – A szerk.) már mi is hírül adtuk, hogy a Fekete Vonat formációja ismét összeáll. Nem is akármire vállalkoztak: Aréna koncerttel nyitnak két évtized szünet után. Mi csak drukkolni tudunk nekik, hogy ez a fantasztikus kezdet folytatást is kapjon.

A zenekar énekesnője, Mohamed Fatima már nagyon várja az egykor elképesztően sikeres zenekar újbóli fellépését, a NőComment szilveszteri adásának fellépői is ők voltak:

A most szombat esti koncert egyik meglepetés fellépője DopeMan, akinek a korábbi, felhőtlennek nem mondható viszonya rendeződni látszik a csapattal.

Egy biztos: fergeteges buli készül.

Hangolódjuk tehát:

A lead kép forrása: Facebook.com / Mohamed Fatima