a Måneskin tagjai

Összeházasodtak a Måneskin tagjai

A több, mint extravagáns banda egy "rögtönzött" lagzival ünnepelte január 20-án megjelent legújabb 'Rush' című albumát. Az esemény érdekessége volt, hogy a zenekar 3 férfi és egy hölgy tagja egytől-egyig beöltözött vőlegénynek vagy menyasszonynak és szimbolikusan mindenki, mindenkivel összeházasodott. Természetesen egy sztárokkal tűzdelt VIP ceremónia keretén belül.

A több, mint extravagáns banda egy „rögtönzött” lagzival ünnepelte január 20-án megjelent legújabb ‘Rush’ című albumát. Az esemény érdekessége volt, hogy a zenekar 3 férfi és egy hölgy tagja egytől-egyig beöltözött vőlegénynek vagy menyasszonynak és szimbolikusan mindenki, mindenkivel összeházasodott. Természetesen egy sztárokkal tűzdelt VIP ceremónia keretén belül.

A most megjelent albumhoz a Måneskin folyamatosan hozza ki vagy legújabb klipjét, vagy legújabb audio formában elérhető számait. Itt az egyik vadonatúj, Tom Morelloval közös klip, ami a tőlük megszokott extrém képi világot kapta, imádjuk:

Ahogyan az alábbi videóból is jól látszik, talán maguk sem hiszik el, de Alessando Michele, a Gucci egykori kreatív igazgatója jóvoltából a Måneskin tagjai bizony összeházasodtak, megünnepelve az új albumuk megjelenését:

Mi különösen szeretjük az olyan zenei tehetségeket, akik nemcsak zenéjükkel, de stílusos ötleteikkel is nyomot hagynak a világ zenei palettáján, a Måneskin feltétlen ilyen szereplő ezen a piacon.

Kíváncsian várjuk őket május 16-án Budapesten (itt tájékozódhatsz bővebben az eseményről, jegyekről – A szerk.), amikor is meghallgathatjuk kedvenceinket az olasz fenegyerekektől.

A lead kép forrása: Facebook.com / Måneskin