Honeybeast X Ráskó Eszter – MINDENKIDERÜL a Dumaszínház közreműködésével

Ősszel több helyszínen (2022. nov. 12. - Gödöllő, 2022. nov. 26. - Miskolc) is találkozhatunk a MINDENKIDERÜL produkcióval, amelyben a HoneyBeast zenekar Ráskó Eszter humoristával és a Dumaszínház közreműködésével lép színpadra. A Honeybeast már megmutatta az elmúlt években, hogy különböző művészeti ágakkal egy produkcióban mennyire jól működnek, ebben a rendhagyó felállásban sem lesz ez másként.

Ősszel több helyszínen (2022. nov. 12. – Gödöllő, 2022. nov. 26. – Miskolc) is találkozhatunk a MINDENKIDERÜL produkcióval, amelyben a HoneyBeast zenekar Ráskó Eszter humoristával és a Dumaszínház közreműködésével lép színpadra. A Honeybeast már megmutatta az elmúlt években, hogy különböző művészeti ágakkal egy produkcióban mennyire jól működnek, ebben a rendhagyó felállásban sem lesz ez másként.

A Honeybeast az elmúlt években olyan produkciókat állított az ország legpatinásabb koncerttermeinek színpadaira, amelyek megmutatták, hogy a popzene a komolyzenével (Symphoney), de akár a kortárs tánccal együtt (Legyen tánc!) is képes minőségben helytállni.

A zenekar idén ősszel ismét turnéra indul. Ezúttal a saját művészetüket humorral párosítják a Dumaszínház egyik legsikeresebb művésze, Ráskó Eszter személyében, aki könnyed hangvétellel képes a legkomolyabb, mindenkit érintő kérdésekben is arcpirító őszinteséggel nemcsak mulattatni, de elgondolkodtatni is. A humorista önálló estje egyébként tavasz óta tarol a Dumaszínházban Tirpák Madonna címmel.

A humorista és a Tarján Zsófi vezette zenekar megmutatja, melyek lehetnek azok a helyzetek életünkben, amikor már csak a humor lehet igazán segítségünkre. úgyis MINDENKIDERÜL.

A gödöllői eseményről bővebb információkat itt érsz el.

A miskolci fellépés jegyeire pedig itt tudsz lecsapni.

A lead kép forrása: Facebook.com / Művészetek Háza Gödöllő