Robbie Williams ismét fellép Budapesten!

Robbie Williams szólókarrierjének 25. évfordulóját ünnepli, és a napokban meghirdette a XXV koncertturné európai helyszíneit is, köztük Budapestet is, ahol 2023. március 14-én láthatjuk újra színpadon a Budapest Arénában.

Robbie Williams szólókarrierjének 25. évfordulóját ünnepli, és a napokban meghirdette a XXV koncertturné európai helyszíneit, köztük Budapestet is, ahol 2023. március 14-én láthatjuk újra színpadon a Budapest Arénában.

Robbie Williamsről talán nem gondolnának, de most szeptember elején megszerezte 14. angol slágerlista vezető címét a XXV albumával, amely megjelenésének első hetében rögtön a lista élére került. Ezzel a fantasztikus eredménnyel megdöntötte saját, a legtöbb brit No1 albumot magáénak tudó szólóelőadó rekordját.

Korábban Elvis Presley 13 listavezető albumának rekordját döntötte meg a 2019-ben megjelent karácsonyi lemezével. Ennél csak a Beatlesnek van több angol slágerlista vezető albuma, szám szerint 15. Ha Robbie albumait nézzük, és a Take That-tel kiadott lemezeit is hozzászámoljuk a saját albumaihoz, akkor összesen 19 listavezető kiadványa volt eddig. Ezzel minden idők két legnépszerűbb angol művészének egyike, mindössze Paul McCartney eredményesebb nála.

A budapesti koncertre a teljeskörű jegyértékesítés most pénteken 10 órakor indul.

A lead kép forrása: Facebook.com / Robbie Williams