Rúzsa Magdi koncert 2023. február 25-én az Arénában

Rúzsa Magdi koncert február 25-én az Arénában… Megvan már a jegyed?

A csodálatos hangú Rúzsa Magdi 2023. február 25-én "tér vissza" nagyon koncerttel a Papp László Budapest Sportarénában. Az énekesnő idén február elsején hozta világra hármas ikreit, legutóbb pedig októberben koncertezett. Elképesztő tempót diktál, le a kalappal előtte.

A csodálatos hangú Rúzsa Magdi 2023. február 25-én „tér vissza” nagyon koncerttel a Papp László Budapest Sportarénában. Az énekesnő idén február elsején hozta világra hármas ikreit, legutóbb pedig októberben koncertezett. Elképesztő tempót diktál, le a kalappal előtte.

Nyári fellépései után október elsején a Szerencsejáték Zrt. által szervezett Szuperkoncert fellépőjeként láthattuk ismét színpadon (az eseményről mi is hírt adtunk itt), majd múlt hónapban még két alkalommal lépett fel az énekesnő.

A február óta 3 gyermek anyukájaként is helyt álló Magdi életében nem kis szervezéssel járhat, hogy koncertjeire megfelelőképpen felkészülhessen, miközben gyermekeivel is foglalkozik. Ez még egy gyermek esetén is többemberes feladat lenne.

A 2023. február 25-i Aréna koncertig már nem kell sokat várjunk és ismét egy fergeteges Rúzsa Magdi produkcióban lehet részünk!

A jegyek kapcsán itt tájékozódj.

A lead kép forrása: Facebook.com / Rúzsa Magdolna