76 éves Demjén Ferenc

Születésnapján köszöntjük a 76 éves Demjén Ferencet

A hosszú évek óta, minden év végén teltházas Aréna koncertet adó Demjén Ferenc ma töltötte be 76. életévét, amelyhez ezúton is szeretettel gratulálunk és nagyon jó egészséget, további boldog éveket kívánunk a legendás művésznek!

A hosszú évek óta, minden év végén teltházas Aréna koncertet adó Demjén Ferenc ma tölti be 76. életévét, amelyhez ezúton is szeretettel gratulálunk és nagyon jó egészséget, további boldog éveket kívánunk a legendás művésznek!

Demjén Ferenc a Blikknek nyilatkozott közelgő koncertje, születésnapja és az ünnepi időszak kapcsán. Mint mondta, „köszönöm a sorsnak, hogy ilyen hosszú, tartalmas életet kaptam, de ha lehet, én még előre nézek, nem hátra”.

A legendás zenész természetesen látja, hogy ezek az utóbbi, megterhelt évek mindenkinek nehézséget okoztak, de úgy hiszi – és ezt a nézetet mi is mélyen tudjuk osztani-, hogy a zene segítségével, még ha kis időre is, de ki tudunk szakadni a mindennapok viszontagságaiból.

„Sajnos, egyébként is panaszkodós nemzet vagyunk, pedig élni kell hittel, és soha nem szabad feladni” – tette hozzá a 76 esztendős legenda, aki elmondása szerint nagyon vigyáz magára és a harmóniára is. Arról is beszélt, hogy feleségével már évek óta Dióspusztán élnek, ami számukra „maga a paradicsom”.

A december 30-i koncerttel kapcsolatban úgy fogalmazott, nagy szívfájdalma, hogy több kollégája, barátja sem lehet már ott vele a színpadon, mint például Balázs Fecó, Somló Tamás, Kóbor János. Hozzátette, „nekik is éneklek majd az év utolsó előtti napján”.

A jegyek kapcsán itt tudsz tájékozódni.

A lead kép forrása: Facebook.com / Demjén Ferenc