Ők estek ki a Sztárban Sztár Allstars 6. adásában

Véget ért a Sztárban Sztár All Stars hatodik adása, melyben két versenyző ismét kiesett. A Sztárban Sztár All Stars mezőnyében így immár nyolc sztár küzd majd a továbbjutásért. A hetedik élő show-ban már csak nyolcan lépnek színpadra.

A maszkmesterek ezúttal is kitettek magukért: Koós Jánost Vastag Tamás formálta meg, és zseniálisan szólaltatta meg a Kislány a zongoránál című dalt, nem meglepő, hogy a zsűri is nagy pontszámokkal értékelte a produkciót. Szabó Ádám Siklósi Örsöt formálta meg, Puskás Peti pedig Kaszás Attila szellemét keltettre életre, mélyen meghatva produkciójával Stohl Andrást. Peter Srámek ismét nőt alakított. Ezúttal Miley Cyrus Flowers számával állt színpadra.
Oláh Ibolya Psota Irén Énmellettem elaludni nem lehet című dalát adta elő, Gubik Petra a ValMar duó egyik tagját, Marics Petit alakította, Sípos Tamás pedig Zorántól adta elő az Apám hitte című megható dalt. 

Puskás-Dallos Peti hivatalos Instagram

A hatodik élő adásban Pál Dénestől és Vastag Tomitól búcsúztak, a jövő héten a bent maradt nyolc versenyző méri össze tudását a Sztárban Sztár All Starsban, amikor újból ismert előadók bőrébe kell bújniuk.