Brutálisan jó videóklippel jelentkezett Radics Gigi és Marics Peti!

Alig telt el 24 óra Radics Gigi és Marics Peti Szép Mosolyú Lány című videóklipjének debütálása óta, de már több, mint 170 ezren látták és rengetegen kommentelték.

Alig telt el 24 óra Radics Gigi és Marics Peti Szép Mosolyú Lány című videóklipjének debütálása óta, de már több, mint 170 ezren látták és rengetegen kommentelték. A közösségi oldalak már napokkal ezelőtt felrobbantak: sokan találgatták, vajon összejött-e a két fiatal, akik korábban a Dancing with the Starsban is szerepeltek együtt.

Valóban meglehetősen közel kerültek egymáshoz, de csak a szerepük szerint.

Radics Gigi és szobrászművész párja tavaly nyáron döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják – az énekesnő szíve azóta még nem lobbant lángra újra, legtöbb idejét – mint arról korábban írtunk – kislányával, Bellával tölti.

A klip az amerikai gimis filmek hangulatát idézi csinos pomponlányokkal, jól szituált diákokkal, tornateremmel, kosárlabdázással, bomber dzseki és baseball sapka kombóval. Benne olyan hazai hírességek tűnnek fel, Stohl András, Stana Alexandra vagy Lissai Klaudia. Stohl egy kosáredzőt alakít, Peti pedig az egyik tanítványa, akinek a figyelmét elviszi a meccsről egy szép mosolyú lány, Radics Gigi. Amikor egymásra találnak a fiatalok, András szigorúan nyakon csípi Petit, hogy ne a ‘szerelemmel’, hanem a meccsel foglalkozzon.

Radics Gigi hivatalos Instagram oldala

Nézd meg most a klipet és élvezd a slágergyanús dalt! Még több zenei érdekesség vár itt és itt!

cover: Marics Peti hivatalos Instagram oldala