a Sugarloaf tagjai - Tóth Szabi, Muri Enikő

A Sugarloaf tagjai dobogósok lettek a Nyerő Párosban

Hétfőn reggel az RTL Klubon emlékezett vissza Muri Enikő és Tóth Szabi a Nyerő Párosban átélt eseményekre, többek között azt is megosztották a nézőkkel, miért kellett feladják a finálét.

Hétfőn reggel az RTL Klubon emlékezett vissza Muri Enikő és Tóth Szabi a Nyerő Párosban átélt eseményekre, többek között azt is megosztották a nézőkkel, miért kellett feladják a finálét.

A műsor egyik legellentmondásosabb párosaként is ismert művészpár már sokaknak azzal is meglepetéssel szolgált, hogy egy párt alkot. Majd a forgatás alatt egyszer el is hagyták a villát, később visszakerültek, ezzel is nagy port kavartak. Tóth Szabi így beszélt a Reggeliben a párosuk karakteréről:

„Tudtuk, hogy megosztóak vagyunk akár a tévénézők, akár a játékosok számára. Van bennünk rafkó, látszott, hogy tekergetjük a szálakat. Szerintem ettől lesz élvezetes és imádható a játék” – mesélte a Sugarloaf zenekar vezetője.

A döntőben pedig kénytelenek voltak feladni a vizes feladatot, ennek okát is megtudhattuk:

„A fő ok nagyon nevetségesen hangzik, de annál komolyabb. Nekem gyerekként nagyon sokszor felszúrták a fülemet, és itt belement a hideg víz. Amikor már jött rá a szél is, akkor az nem volt egy vicces történet” – mesélt a fináléról Muri Enikő, aki azt is elmondta, sem a testi épségét, sem a két nappal később esedékes koncertjüket nem akarta kockáztatni.

Mint elmondták, a műsor minden pillanatát élvezték, és legvégül rossz érzés nélkül hagyták el a villát.

„Minden annyira megszépült ennyi idő távlatából. Bennem nincs az, hogy bárkire haragudnék, vagy rossz emléket vinnék magammal bárkiről” – mondta el az énekesnő.

Sőt, ahogy a social felületeiken megosztott videójukból kiderül, még abban is reménykednek, hogy a villában kötött barátságaik tartósak lesznek. Ugyanebben a felvételben egyébként köszönetet mondtak mindenkinek, megköszönték, hogy egy ilyen kalandban vehettek részt és gratuláltak természetesen a nyerteseknek is!

A lead kép forrása: Facebook.com / Muri Enikő