Selena Gomez

Így öleli egymást Selena Gomez és Hailey Bieber

Ha valamire nem lehetett számítani, akkor az, hogy egyszer ilyen vagy ehhez hasonló kedves képet láthatunk majd az egykori Disney-sztár Gomezről - aki egyben Justin Bieber exkedvese-, valamint Justin feleségéről. És láss csodát.

Ha valamire nem lehetett számítani, akkor az, hogy egyszer ilyen vagy ehhez hasonló kedves képet láthatunk majd az egykori Disney-sztár Gomezről – aki egyben Justin Bieber exkedvese-, valamint Justin feleségéről. És láss csodát.

Selena Gomez és Justin Bieber szinte gyerekek voltak még, mikor egymásba szerettek és felemás kapcsolatuk hozzávetőlegesen 8 évig tartott. Az énekes azóta elvette későbbi szerelmét, Hailey Baldwint, azaz Hailey Biebert és a két lány viszonya azóta állítólag csak romlott… Majd most összetalálkoztak a Music Academy Gálán és egymás nyakába borultak.

Mi a csavar az egész történetben? Ha esetleg nem emlékeznénk, Hailey Selena egykori barátja, akivel Justin először akkor jött össze, amikor Selenával éppen szakítottak. Majd Haileyt dobta az énekes (vagy fordítva, ezt csak ők tudják), és Justin ismét Selenánál kötött ki, de közös fejezetüknek végül 2018-ban vége lett. A megdöbbentő, hogy a szakításuk állítólagos időpontja, és a között, hogy Justin megkérte Hailey kezét, mindössze 4 hónap telt el.

Természetesen a közvélemény igyekezett a két sztár kapcsolatát fenntartani, nem hitték el a rajongók, hogy valóban véget érhet szerelmük, sőt, Selena és Hailey között is igyekeztek mai napig szítani a tüzet.

Majd a két hölgy úgy döntött, véget vet a pletykáknak és bebizonyítják, köztük ma már nincs helye semmiféle ellenségeskedésnek. Pozitív példákat pedig mindig jó látni a sztárvilágból is. A „rajongók” pedig majdcsak túlélik valahogy, hogy pletykáiknak új alanyt kell találjanak.

Selena Gomeznek egyébként az Apple TV Plus-on hamarosan debütál dokumentumfilmje „My Mind and Me” címmel, kíváncsian várjuk.

A lead kép forrása: Facebook.com / Selena Gomez