Adam Levine és felesége

Adam Levine és felesége tovább folytatják

A Maroon 5 énekese és modell felesége, akik második közös gyermeküket várják, nehéz időszakon vannak túl, amely nem múlt el nyomtalanul. Ennek a Victoria's Secret modell Behati Prinsloo az Instagram-oldalára visszatérve egy storyjában adott hangot.

A Maroon 5 énekese és modell felesége, akik második közös gyermeküket várják, nehéz időszakon vannak túl, amely nem múlt el nyomtalanul. Ennek a Victoria’s Secret modell Behati Prinsloo az Instagram-oldalára visszatérve egy storyjában adott hangot.

Ha valaki nem ismerné konfliktusuk forrását, a házaspár kapcsán felröppent a hír, miszerint Adam Levine megcsalta állapotos feleségét egy Insta-modellel (Sumner Stroh), akiről az énekes el is nevezte volna gyermekét, ezt egy screenshoton mutatta meg a hölgy a világnak. Az énekes felesége, Behati múlt pénteken egy Insta-storyban fejezte ki véleményét azzal kapcsolatban, min kellett keresztül mennie az elmúlt időszakban; ezt a korábban készült, feltartott középső ujjas képet itt érheted el.

Jelen állás szerint az énekes annyit ismert el, hogy bár fizikailag sosem csalta meg várandós nejét, egy határt átlépett azzal, ahogyan Sumnerrel kommunikált. Mivel egy screenshot bizonyítja a felröppent hír alapját, ezért az énekesnek színt kellett vallania.

Adam Levine nyilvánosan elnézést kért azokért a tetteiért, amiket elismert, ugyanakkor a botrány kirobbanása óta arra nem derült fény, vajon Sumner Stroh-val valóban egy éve tartott-e a viszonya.

Sőt, azt is rebesgetik, hogy nem Sumner volt az egyetlen, akivel hasonló jellegű, félreérthető üzeneteket váltott, ugyanakkor Adam a hozzá közel állóknak ha ezt el is ismerte, állítása szerint senkivel sem került fizikai kontaktusba, akkor sem, ha valaki mást állít.

Akárhogyis, a Maroon 5 énekesét felesége nem hagyta el, nem válnak, az énekes éppen mindent megtesz azért, hogy visszanyerje várandós felesége bizalmát.

A lead kép forrása: Facebook.com / Adam Levine