ValMar - Valkusz Milán & Marics Peti

Ázsia Expressz – Marics Petiék egy kórházban éjszakáztak volna

Valkusz Milán és Marics Peti duója is elstartolt az Ázsia Expresszel, ahogyan arról korábban mi is írtunk. A napi realityben többek között az is feladata a szereplőknek, hogy szállást találjanak maguk számára, minden nap, máshol. Így történt, hogy a ValMar kettőse majdnem egy kórházban aludt, a napokban adásba került részben.

Valkusz Milán és Marics Peti duója is elstartolt az Ázsia Expresszel, ahogyan arról korábban mi is írtunk (itt olvashatod a cikket – A szerk.). A napi realityben többek között az is feladata a szereplőknek, hogy szállást találjanak maguk számára, minden nap, máshol. Így történt, hogy a ValMar kettőse majdnem egy kórházban aludt, a napokban adásba került részben.

Elsőre a két fiúnak jó ötletnek tűnt, hogy egy egészségügyi intézményben térjenek nyugovóra, majd egy picit jobban belegondoltak, ez mivel is jár…

„Vágod, hogy a morge az mi? Az halottasház. Na jó, ezen nem is illik nevetni. (…)Nem akarok hullák felett aludni”– jelentette ki Valkusz Milán, így meggondolta magát, és közölte, hogy ő nem szeretne a kórházban aludni. „Nem is értem, hogy pattant ki a fejedből. Ez olyan, mint hogy menjünk futni a vízre. Nem oda való, tesó” – reagált Marics Peti.

Szerencsére az eset óta medált és dicsőséget is nyertek, valamint egy kollégiumban, később pedig egy luxus jachton is találtak maguknak szállást.

Kíváncsiak vagyunk a folytatásra. Hajrá ValMar!

A lead kép forrása: Facebook.com / ValMar